•  
  • házassági felkészítő
  •  

 

Házassági felkészítő Gyűrű-kúra

 

Rövid jelentkezési határidővel!!!

Közel 10 éves hagyomány már, hogy minden év február utolsó hétvégéjén tartunk egy Gyűrű-kúrát kifejezetten azoknak a pároknak, akik most készülnek a házasságra, friss házasok, vagy együttjárnak és mielőtt komolyabbra fordulnának a dolgok szeretnének biztosra menni.

Az egész hétvégés interaktív rendezvényen a házasság 10 legfontosabb területét járjuk körbe rengeteg játékkal és gyakorlattal.

A rendezvény egyházi támogatással valósul meg, ezért azon a keresztény etika általános elvei érvényesek (házasság előtt álló fiúk és lányok külön szobákban kerülnek elhelyezésre, hacsak nem kéritek kifejezetten másként).

Helyszín: 6762 Sándorfalva, Szabadság tér 3, Platán Panzió (itt lesz a szállás, az előadások helyszínéről a létszám ismeretében döntünk).

A szálláshelyet itt megnézhetitek: www.platanszallashely.com

Időpont: február 24-én 16:00 órától 26-án 14:00 óráig

 

Részvételi díj:
A teljes részvételi díj 55.000,- ft/pár; a Hetednapi Adventista Egyház tagjai egyházi támogatással 35.000,- ft/pár áron vehetnek részt.

A részvételi díj magában foglalja a szállást és (lakto-ovo vegetáriánus) étkezést is. Jelentkezési határidő: február 10.

 

Előleg: 20.000,- ft a Hetednapi Adventista Egyház bankszámlájára (11742331-20003548), a közleménybe ne felejtsétek el beírni a neveteket és a Gyűrű-kúra címet!

Szeretettel vár benneteket az előadó: Dr. Mihalec Gábor

 

 

FONTOS: Ez a rendezvény lelkileg és kapcsolatilag kiegyensúlyozott pároknak való. Ha Önök a közelmúltban éltek át egy súlyos kapcsolati vagy családi válságot (például megcsalás, közeli családtag halála, bántalmazás vagy elhúzódó, súlyos konfliktus), akkor a rendezvény olyan érzelmeket hozhat felszínre, amelyek levezetésére, feldolgozására a helyszínen nem lesz lehetőségünk. Kérjük, ezt vegyék figyelembe a jelentkezéskor.

 

 

 

 

Dr. Willie Oliver (családszociológus, USA)


alt

“Eddig ahhoz szoktunk hozzá, hogy Amerikából indulnak el koncepciók, amelyeket Európába visznek és ott is sikerrel alkalmaznak. Most megfordult a kocka. A Gyűrű-kúra olyan magyar termék, amely méltó arra, hogy megismerjék Amerikában és az egész világon.”

Zsuzsa

"Ami nagyon megfogott a programban, hogy Gábor nem árul zsákbamacskát. Nem állítja, hogy a párkapcsolat egyszerű, és kimondja a megnyugtató tényt: még a legjobb házasságban is vannak problémák."

Laura és Csaba

"Mentőövként kapaszkodtunk a Gyűrű-kúra párkapcsolati tréning lehetőségbe. Házasságunk válságba került, így olyan nyitottsággal jöttünk, mint akiknek ez az egyetlen lehetősége segítséget kapni és élni is vele."

Gabriella és Péter

"Megtudtam a párommal kapcsolatos 'miértekre' a választ, és ez egy örökkévalóságra megváltoztatott mindent. Sőt önmagammal kapcsolatban is megdöbbentő felismeréseim voltak."

Osztián Gyula és Alinka

"Használható, értékes és máshol nem fellelhető tudást kaptunk. A gyakorlatok, a filmek nagyon jól megbontják a nagy mennyiségű anyagot. Csak ajánlani tudjuk bárkinek (és fogjuk is)!"

Gabi és Viktor

"Szeretnénk, hogy soha ne hagyjátok abba ezt a kúrát. Erőt adtatok arra, hogy együtt minden megoldható."

Ildi és Robi

"Fantasztikusan éreztük magunkat. Ez a hétvége abban segített, hogy a komfortzónánkból kimozdított minket és kénytelenek voltunk irányítottan egymással foglalkozni. Ez a kötelező szervíz mindenkinek kellene, aki kapcsolatban él."

Linda és Matyi

"Köszönjük, hogy újra itt lehettünk – immár + 2 fővel. Ismétlőkként is sok mindenre fölkaptuk a fejünket."

Gabi és Laci

"A Ketten Együtt Nap után a hétvégi Gyűrű-kúra igazi csemege volt. Igazság szerint miattad, Gábor és a rengeteg felsorolt példa miatt, amelyet családi életedből vettél, és leginkább ezzel mutatva utat számunkra."

Bea és Peti

"Tiszta szívből köszönjük ezt a csodálatos hétvégét! Az előadások fantasztikusak voltak, rengeteget tanultunk belőlük."