Őszi Gyűrű-kúra VIP wellness hétvége

Felvértezve a következő hullámra

2020 sokak számára kimerítő év volt. Kimerültünk fizikailag, érzelmileg és talán kapcsolatilag is. Most itt az ideje, hogy kicsit kikapcsoljatok és töltődjetek! Ezért szervezünk egy VIP hétvégét a a feltöltődni vágyó pároknak

november 6-8-ig

a már jól ismert és kedvelt Stáció Wellness Hotelben Vecsésen (Széchenyi u. 20).   Vértezzük fel magunkat egy újabb életszakasz sikeres abszolválására! Csak a létszám korlátozott, az erőforrások a szokásosak, sőt…

Ezúttal erősítést is hívtunk!

Mihalec Gábor mellett még két szakértő segíti a fejlődéseteket.

bedo

Bedő Imre

A Férfiak Klubjának alapítóját országszerte jól ismerik mély gondolatairól, karakteres kiállásáról, a férfi-nő szövetség újragondolásáról szóló írásaiból. Nemrég önálló tévéműsorában műsorvezetőként is debütált. Mindemellett hiteles házasságban él Eszterrel, és boldog családban két kislányukkal. Imre a kapcsolati mérgekről és a házassági méregtelenítésről fog beszélni.

Izsák Norbert

Izsák Norbert  MCC

A coach szakma megkerülhetetlen egyénisége Magyarországon, úgy is mondhatnánk, a coachok coacha.

A PTF coachképzésének megálmodója és szakmai vezetője, coachok egész generációinak kiképzője. Vállalati és személyes tanácsadó munkája mellett előadásokat tart országszerte és mélyinterjúkat ír olyan emberekkel, akik méltók a figyelemre.

Feleségével, Hajnalkával érkezik, a témája pedig: Hogyan lehetünk egymás erőforrásai? Hogyan coacholjuk egymást a házasságban?  

Gabor Mihalec, Director, Family Ministries, Hungarian Union Conference.

Nordic Health Conference 2019, Quality Hotel Expo Fornebu, Norway, November 15.-17, 2019.

Nordisk Helsekongress 2019.

Cameradate: Sunday, November 17, 2019 11:42.

Dr. Mihalec Gábor

És természetesen az egész hétvégén elérhető lesz számotokra a hétvége házigazdája.

 

Gábor nemzetközileg elismert párterapeuta, előadó, tréner és sikerkönyv szerző most először mutatja be annak az 1.255 fős kutatásnak a részleteit, amelyben arra a kereste a választ hogy mely tényezők hatására indultak el párok még a karantén megterhelő nyomása alatt is a fejlődés útján, és miért indultak el mások a lejtőn a válás felé.

Emellett bemutatja, hogy miként válhattok igazi rocksztárokká otthon, és ő tartja a szombat esti villámcoachingot is, ahol egy-egy pár 15 percben előadhat egy kihívást, amelyre közösen keressük a megoldást.

Lehet készülni a kérdésekkel és megoldandó élethelyzetekkel! 

Mindhárom előadótól kérdezhettek a hétvégén, készüljetek!

Vissza a létszámhoz. Sajnos ezúttal az előadókkal együtt 15 pár vehet részt a hétvégén, ezért a leggyorsabbakkal találkozunk.

First come, first served.


Szeretnénk, ha nagyon családias, és főleg biztonságos hétvégénk lenne, ezért el akarjuk kerülni a nagyrendezvényi jelleget.

Ami pedig a biztonságot illeti, a foglalkozások alatt kérünk mindenkit a maszk viselésére, a kézfertőtlenítő bőkezű használatára és a fizikai (nem szociális) távolságtartásra.

Természetesen mindenki egyéni felelőssége, hogy csak teljesen egészséges állapotban vegyen részt a hétvégén. A kiscsoportos módozat sajnos a rendezvény árán is érezteti a hatását, hiszen máskor a nagyobb létszám esetén a költségek is többfelé oszlanak.  

A részvételi díj 199.000 forint/pár

(szokásos módon teljes ellátással, wellness használattal, parkolással, csak a külön italfogyasztás kerül felszámolásra kicsekkoláskor). Ezúttal a korlátozott férőhelyek miatt nincsenek különböző díjsávok, hanem a létszem beteltekor kitesszük a MEGTELT táblát.

Regisztráció

A regisztráció csak az előleg átutalásával együtt érvényes (kérjük, csak az előleget utaljátok, a fennmaradó részt érkezéskor a helyszínen rendezzük). A 30.000 ft előleg átutalását a 11773353-01457137 bankszámlára (kedvezményezett: Mihalec Dóra). A közleménybe írd be a neved és a “Gyűrű-kúra Wellness” rendezvénycímet!   

Lemondás esetén a részvétel más párokra átruházható. Meg nem jelenés vagy lemondás esetén az előleget nem tudjuk visszafizetni.  

 

Regisztráció

Ha bármi kérdésed van, ne habozz felhívni bennünket!

© All right reserved. Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. és Mihalec Dóra ev.
E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu Telefon: 06-30-664-3045 
Nyilvántartási szám: 34268294 és 44540584   Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.     
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
 

Scroll Up