•  
  •  

 

Gyűrű-kúra Wellness hétvége

Hagyományt teremtettünk!
Már ötödik éve szervezzük meg a Valentin naphoz legközelebb eső hétvégén a Gyűrű-kúra wellness hétvégét. Ezen a rendezvényen a Gyűrű-kúra tíz témájából egyet választunk ki és abban merülünk el egészen mélyen. Persze nem akarjuk, hogy a mélymerülés megülje a gyomrunkat, ezért a gyakorlatias előadások között a medencékben is megmerítkezünk, sokat játszunk és válogatott finomságokat eszünk. Wellness a testnek, a léleknek, a kapcsolatnak...

Az idei téma: Kommunikáció – a meghallgatás művészete

A témakört a tavalyi rendezvény résztvevői adták meg, én pedig örömmel készültem fel az előadásokkal.

Olyan kérdésköröket gondolunk végig, mint:
- Az elismerés művészete
- Hogy beszélgessek, amikor majd‘ szétrobbanok?
- Magabiztosság és érdekérvényesítés a házasságban – és azon kívül
- Négy füllel hallgatlak!
- Férfi és női különbségek a kommunikációban
- Alapaxiómák újragondolva
- Mit közlök, amikor meg sem szólalok?

Aki már részt vett valamelyik tréningemen, pontosan tudja, hogy nem egyirányú fejtágításra kell gondolni, hanem interaktív foglalkozásokra sok illusztrációval és játékos gyakorlattal. Ezúttal sem lesz ez másként. Ráadásul estére olyan meglepetéssel készülök, amelyet garantáltan senki sem fog elfelejteni! A helyszín A helyszín ezúttal is a már jól bevált vecsési Stáció Wellness Hotel lesz (itt megnézheti). A négycsillagos szállodában minden a rendelkezésünkre áll, hogy egy igazán emlékezetes hétvégét tölthessünk együtt. Az előadótermek tágasak és világosak, a szobák igényesek, a welness részleg magas színvonalú (úszómedence, jacuzzi, finn és infraszauna, sóbarlang, gőzkabin, edzőterem), a kaja, az pedig egyszerűen mesés!

Kockázatok és mellékhatások Mint minden egészségügyi beavatkozásnak, úgy ennek is vannak mellékhatásai, amelyekre kötelességem figyelmeztetni:
1. Függővé lehet válni tőle. Aki egyszer eljön, az a következő évben is visszatér, így a csapatunk évről évre egyre nagyobb.
2. Megváltozik a kapcsolatuk. Amikor hazamennek, már nem tudnak ugyanúgy viszonyulni egymáshoz, mint előtte. Eszükbe jutnak a hétvégén tanult elvek, bizonyos mondatok törölhetetlenül beégnek a memóriájukba és új megközelítésekre, új megoldási módokra fogják ösztönözni. A kapcsolatuk ettől erősebb, tudatosabb és harmonikusabb lesz.
A mellékhatások fellépése miatt utólagos reklamációt sajnos nem tudok elfogadni. Én szóltam!

Időpont: 2017. február 10-12. (péntek délutántól vasárnap ebédig)

 Ismétlés: 2017. február 17-19. (péntek délutántól vasárnap ebédig)

A február 10-12-i rendezvényen eltértük a maximális létszámot.

A nagy érdeklődés miatt a rendezvényt 2017 február 17-19. között megismételjük.

Mostantól erre az időpontra tud regisztrálni.

Figyelem! Olyan sokan jelentkeztek már a második turnusra is, hogy kinőttük az eredeti helyszínt, ezért megváltoztattuk a rendezvény helyét.

A február 17-19. közötti ismétlés nem Vecsésen, hanem Harceghalmon lesz a négycsillagos teljesen új Abacus Wellness Hotelben.

 

Igyekeztünk olyan megoldást találni, amellyel a jelentkezők nem maradnak le semmi jóról, sőt talán még kicsit többet is kapnak, hiszen ez egy magasabb árkategóriás szálloda, de sikerült olyan jó árakat kialkudnunk a csoportunk részére, hogy változatlan részvételi díj mellett szervezhetjük meg a rendezvényt.

Az új cím tehát: Hotel Abacus 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.

Részvételi díj: 130.000 forint páronként (Magában foglalja a tréninget, a munkafüzetet, a szállást, napi 3 svédasztalos étkezést, a wellness részleg használatát. Extra költségként csak az esetleges külön italrendelések jelentkezhetnek.)

Szeretettel várja az előadó: Dr. Mihalec Gábor

Itt megnézheti a szállodát: http://www.abacushotel.hu


Regisztrációs adatlap

Prof. Dr. Bagdy Emőke


alt

„Nagy örömmel üdvözlöm ezt a hiánypótló kézikönyvet. Azt tanítja, hogyan vigyázzanak párkapcsolatukra, valamint okosít, tudatosít olyan dolgokban is, amelyekre spontán nem is gondolnánk, csak akkor, amikor már konfliktusként feszíti a kapcsolatot. Különösen magával ragadó az ajánlások pozitív pszichológiai szemlélete.”

Zsuzsa

"Ami nagyon megfogott a programban, hogy Gábor nem árul zsákbamacskát. Nem állítja, hogy a párkapcsolat egyszerű, és kimondja a megnyugtató tényt: még a legjobb házasságban is vannak problémák."

Laura és Csaba

"Mentőövként kapaszkodtunk a Gyűrű-kúra párkapcsolati tréning lehetőségbe. Házasságunk válságba került, így olyan nyitottsággal jöttünk, mint akiknek ez az egyetlen lehetősége segítséget kapni és élni is vele."

Gabriella és Péter

"Megtudtam a párommal kapcsolatos 'miértekre' a választ, és ez egy örökkévalóságra megváltoztatott mindent. Sőt önmagammal kapcsolatban is megdöbbentő felismeréseim voltak."

Osztián Gyula és Alinka

"Használható, értékes és máshol nem fellelhető tudást kaptunk. A gyakorlatok, a filmek nagyon jól megbontják a nagy mennyiségű anyagot. Csak ajánlani tudjuk bárkinek (és fogjuk is)!"

Gabi és Viktor

"Szeretnénk, hogy soha ne hagyjátok abba ezt a kúrát. Erőt adtatok arra, hogy együtt minden megoldható."

Ildi és Robi

"Fantasztikusan éreztük magunkat. Ez a hétvége abban segített, hogy a komfortzónánkból kimozdított minket és kénytelenek voltunk irányítottan egymással foglalkozni. Ez a kötelező szervíz mindenkinek kellene, aki kapcsolatban él."

Linda és Matyi

"Köszönjük, hogy újra itt lehettünk – immár + 2 fővel. Ismétlőkként is sok mindenre fölkaptuk a fejünket."

Gabi és Laci

"A Ketten Együtt Nap után a hétvégi Gyűrű-kúra igazi csemege volt. Igazság szerint miattad, Gábor és a rengeteg felsorolt példa miatt, amelyet családi életedből vettél, és leginkább ezzel mutatva utat számunkra."

Bea és Peti

"Tiszta szívből köszönjük ezt a csodálatos hétvégét! Az előadások fantasztikusak voltak, rengeteget tanultunk belőlük."