Best of Gyűrű-kúra hétvége

2023. február 10-12.,
Stáció Wellness Hotel Vecsés

Best of Gyűrű-kúra hétvége

2023. február 10-12.,
Stáció Wellness Hotel Vecsés

Több mint 10 éve tartunk már wellness hétvégéket pároknak. Azóta számos témát jártunk körbe, többől nemzetközi sikerkönyv is született: Gyűrű-kúra, Házasság 2.0, Ketten együtt magabiztosan, Az eszméletlenül jó szex titkai, Intimitástréning, Szülőakadémia, Viharálló szerelem…

Most megállunk egy kicsit és visszatekintünk.

Megünnepeljük az elmúlt évtized sikereit és azokat erőforrásként használjuk a jelen kihívásainak sikeres megküzdéséhez! Éppúgy mint egy jó házasságban.

Mint a sikeres zenészek 10 album megjelenése után, most mi is tartunk egy „Best of” hétvégét, amikor összeállítunk háromnapi tréninganyagot az előző hétvégék legsikeresebb, legnagyobb hatású, legtöbbet dicsért és általunk is leghasznosabbnak értékelt előadásaiból. Ilyen még sosem volt a Gyűrű-kúra 18 éves történelme során!

A legjobbakból is a legjobbak, a legjobbak a számára! Ezek vagytok ti, így gondolunk rátok, így érzünk irántatok.

A helyszín

A helyszín a már jól megszokott Stáció Wellness Hotel Vecsésen. Azért szeretjük újra és újra odavinni a rendezvényeinket, mert a szálloda vezetősége is pontosan úgy gondolkodik, mint mi. Mindig többet adni annál, mint amiben megegyeztünk, meglepni az ügyfeleket valami extrával és nem magától értetődőnek venni az elmúlt évek sikerét, hanem mindig kihívás elé állítani önmagunkat. A járvány alatt a szálloda sok felújításon, korszerűsítésen esett át, így még szebb szobákkal, még magasabb szinten tudja kiszolgálni az igényeinket.

Ezen a hétvégén minden rólatok szól!

Szeretnénk, ha a gondokat hátrahagyva csak egymásra és a kapcsolatotok erősítésére figyelnétek.

Az előadások mellett a fejlődés értékes lehetőségeit rejtik a közös étkezések és a szombat délutáni wellness is, amikor fesztelenül, nyomás nélkül beszélgethettek az előadóval és a többi résztvevő párral.

Mindebből látszik, hogy nem egy személytelen tömegrendezvényre készülünk, hanem egy családias hangulatú baráti együttlétre maximum 30 párral.

hazassag20

Az előadó:

Dr. Mihalec Gábor

párterapeuta, nemzetközi előadó és tréner, kapcsolati sikerkönyvek szerzője.

Életmottója: Jobb hellyé tenni a világot, párról párra.

 

Ez a szenvedély hajtja újabb és újabb kutatások végzésére (például a Gyűrű-kúra, amely Magyarország első és mindeddig egyetlen tudományosan igazolt párkapcsolati tréningje, vagy a Viharálló szerelem, az első kutatás Magyarországon, mely 1.300 fő vizsgálatával kereste a különbséget a válsággal sikeresen megküzdő párok és a válság alatt megtörő kapcsolatok között), és ez a szenvedély hajtja, hogy felismeréseit szerte a világon megossza párok ezreivel.

Az elmúlt években előadásokat és tréningeket tartott Magyarországon kívül Szlovéniában, Franciaországban, Svájcban, Horvátországban, Norvégiában, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, az Egyesült Arab Emirátusokban…

 

Könyvei sorra jelennek meg a nemzetközi könyvpiacon is, valamint társadalmi értékteremtő munkája miatt több szakmai és civil társaság is díjjal tüntette ki: Három Királyfi, Három Királylány – Kopp-Skrabski díj (2018), Férfiak Klubja – Gránit Oroszlán férfi példakép díj (2020), Délmagyarország – Az év Aranyemböre díj (2021).

A koronavírus járvány alatt kezdte Pár-percek című társadalmi szolgálatát, amelynek keretében a karantén alatt minden este élő Facebook bejelentkezéssel segítette az otthonrekedt párokat. Az élőket azóta is tartja péntek esténként, amelyekből mára már közel 200 epizód megtekinthető a Facebook oldalán.

Küldetésében Dóri, a felesége és két felnőtt gyermeke, Viktor és Boglárka is támogatja.

Részvételi díj

A RÉSZVÉTELI DÍJ 260.000 Ft/pár (teljes ellátással, svédasztalos étkezésekkel, wellness használattal, csak a külön italfogyasztás és a parkolás kerül felszámolásra kicsekkoláskor).

Ám ezúttal is díjazzuk a gyorsaságot és hűséget, így december 23-ig koránkelő kedvezménnyel 245.000 forintért regisztrálhattok. 
December 24-től a teljes ár lép életbe.

 

A rendezvényre előre jelentkezhettek azok a párok, akik a legutóbbi wellness hétvégénken részt vettek, így a 30 helyből 19 hely betelt, a maradék 11 helyre tudtok még jelentkezni.

A regisztrációkat érkezési sorrendben fogadjuk – first come, first served.

 

Regisztráció

A regisztráció csak az előleg átutalásával együtt érvényes (mivel a szállást-ellátást és a programot a szállodával külön könyveljük és számlázzuk, kérjük csak az előleget utaljátok, a fennmaradó részt érkezéskor a helyszínen rendezzük). A 30.000 ft előleg átutalását a 11773353-02388241 (IBAN: HU96 1177 3353 0238 8241 0000 0000, SWIFT: OTPVHUHB bankszámlára kérjük (kedvezményezett: Mihalec Boglárka Teodóra).

A közleménybe írjátok be a neveteket és a “Best of hétvége” rendezvénycímet!  

Lemondás esetén a részvétel más párokra átruházható. Meg nem jelenés vagy lemondás esetén az előleget nem tudjuk visszafizetni.

 

Ha bármi kérdésed van, ne habozz felhívni bennünket:

GÁBOR: 06-30-664-3045

DÓRI: 06-30-664-3044

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Társad vezetékneve:*
Társad keresztneve:*
Postázási cím:*
Számlázási cím:
Részvételi díj összege:*Teljes ár: 260.000 ft/pár
Kedvezményes ár (december 23-ig): 245.000 ft/pár
Átutaltátok a 30.000 forint előleget a 11773353-02388241 bankszámlára (kedvezményezett: Mihalec Boglárka Teodóra):*igen
nem
Különös igények, amelyekre figyelnünk kell (ételérzékenység, allergia, stb.):
Kedvenc előadásunk, amit szívesen újrahallgatnánk:© All right reserved. Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta ev., Mihalec Dóra ev. és Mihalec Boglárka Teodóra ev.

E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu Telefon: 06-30-664-3045
Nyilvántartási szám: 34268294, 44540584 és 57744407. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT