Házasság 2.0

Hozzuk vissza a szikrát!

Online párkapcsolati tréning
május 11-től kedd esténként 20:30-tól

Az elmúlt 14 hónap teljesen átírta a megszokott életünket.

Átírta azt, ahogyan dolgozunk,

ahogyan tanulunk és

még azt is, ahogyan szeretünk.


Az összezártság sok kapcsolatban felszínre hozta azokat a régi sérelmeket, amelyeket évek óta kerülgetnek. Sokan a vitákat hangerővel, alkohollal, vagy hűvös távolsággal próbálták megoldani. Mások kiábrándultak a párjukból, mert a stressz olyan személyiségvonásokat hozott felszínre nála, amelyeket korábban nem ismertek.


Egy biztos: A pandémia előtt mindannyiunknak más elképzelései voltak arról, hogy milyen egy évig összezárva lenni azokkal, akiket a legjobban szeretünk.


Most végre – ha lassan is, de – oldódnak a korlátok. Nyitnak a teraszok, már nem kell este nyolcra hazaérni, egyre nagyobb az átoltottság, kinyithatott a fodrász, a masszőr és a műkörmös…

Már csak a kapcsolatunk túlélése a kérdés.

Merthogy azon nem segít sem a gazdaság újraindító csomag, sem a védőoltás, sem a maszk, de még a kézfertőtlenítő sem. Azért nekünk kell tennünk!

És azt most kell megtennünk!

Házasság 2.0 – hozzuk vissza a szikrát!

5 este, amely segít megújítani életed legfontosabb emberi kapcsolatát.

Az előadó:
Dr. Mihalec Gábor


A járványhelyzet párkapcsolatokra gyakorolt hatásait kevesen ismerik jobban, mint Dr. Mihalec Gábor, az ismert párterapeuta, nemzetközi előadó és párkapcsolati sikerkönyv szerző.


Gábor 2020 márciusában indította el a Pár-percek facebook élő eseményt, hogy a legnehezebb időszakban támogassa a párokat a kapcsolatuk működtetésében.


14 hónap alatt több mint 130 videót készített el, amellyel párok tízezreinek adott mentőövet a bajban.


Emellett ő publikálta az első karantén-kutatást is, amelyben 1.255 személy bevonásával derített fényt arra, hogy mi teszi a különbséget a nyomás alatt is fejlődni képes párok és azok között, akik a karantén alatt elkezdtek a válás felé sodródni.


A kutatás összefoglalása „Viharálló szerelem” címmel a 2021-es Házasság Hete hivatalos könyve volt.


Mindezek mellett párterápiás konzultációkon támogatott több mint 100 párt a pandémia alatt, hogy kitartsanak egymás mellett és új utakat találjanak egymás szívéhez.


Felismeréseit pedig nemzetközi színtéren is megosztotta online tréningeken és konferenciákon Nagy-Britanniában, az Egyesült Arab Emirátusokban, Quatarban, Oroszországban, Szerbiában és Csehországban.

Miről szól a Házasság 2.0?


A tréning anyaga hosszú évek munkájának az esszenciája. Gábor több száz olyan párt kísért végig, akik az évek során eltávolodtak egymástól, vagy egyszerűen csak úrrá lett a kapcsolatukban a megszokás és eltűnt a csillogás a szemükből.

Ahogyan segítette őket a szerelem újrafelfedezésében, észrevette, hogy a párok ugyanazokon az állomásokon mennek végig, hasonló utat járnak be.

Ezeket az állomásokat később elkezdte tudatosan is tanítani, és újra kiderült, az érzelmek irányíthatók, a szerelem tüze ismét felszítható!

Vissza lehet hozni a szikrát a kapcsolatba! Innen kapta a nevét a felismeréseit összefoglaló könyv is:

Házasság 2.0 – A kapcsolatot cseréld, ne a társad!

Az 5 estén ennek a kutatásnak a legfontosabb felismeréseit vesszük végig élvezetes gyakorlatokkal, sok személyes példával illusztrálva.

 

Május 11: A szeretet döntés kérdése – a szív és az elme harca

Nemcsak a szerelemben, de a mindennapi élet sok más területén (sport, munka, gyereknevelés) átéljük a szív és az elme egymásnak feszülését. Hogyan oldjuk fel a harcot, és vihetjük valódi győzelemre? Milyen szerepe van ebben a döntéseinknek? Irányíthatók-e az érzelmek?

 

Május 18: A fű otthon is lehet zöld – ha locsolod

A szomszéd füve mindig zöldebb – meg a nője is, ahogy a vígjátékban megtudtuk a két öregúrtól. A fű azonban otthon is lehet zöld, de ehhez nekünk is tennünk kell. Az előadáson konkrét térképet kaptok az élettel teli, gyönyörű pázsithoz.

 

Május 25: Szexuális integritás – újratöltve

Milyen kísértéseknek tesszük ki magunkat és egymást, ha nem ápoljuk a kapcsolatunk gyengéd oldalát? Miként léphetünk fel e kísértésekkel szemben? Hogyan hozzuk összhangba életünk három nagy területét: a nyilvános, a magán- és a titkos életünket?

 

Június 1: Így változtathatod meg a társadat – a paradox pszichológia csodája

De jó lenne, ha egy kicsit sportosabb lenne, ha egy kicsit többet foglalkozna a gyerekekkel, ha többször főzne, ha megjavítaná a kapucsengőt, emellett azért legyen csinos, jól ápolt, illatos és ne igyon, ne nézzen meccset és még a szüleimet is szeresse… Hogyan változtassuk meg a párunk zavaró tulajdonságait? Lehet, hogy a megoldás eddig is az orrunk előtt volt, csak nem láttuk?

 

 

Június 8: Újra együtt! Egy új szövetségben.

„A mai nap a hátralévő életünk első napja.” – kicsit elcsépelt bölcsesség, de igaz a kapcsolatunkra is. Hogyan akarunk élni ezentúl és mit teszünk azért, hogy az így is legyen? Az új kapcsolódásunk új jelképekkel, rituálékkal és egy megújult szövetséggel indul.

Tudjuk, hogy a tréning nem mindenki műfaja, hisz nem mindenki nyílik meg szívesen egy nagyobb csoportban, ezért szeretnénk mindenkit megnyugtatni: Nem is kell!


Nem kell senkivel semmilyen részletet megosztanotok a kapcsolatotokból, a gyakorlatokat mindenki a párjával végzi el, a csoportos feladatok pedig önkéntes alapon működnek.


Ha úgy kényelmesebb, akkor a kamerát sem kell bekapcsolnotok.

Tudjuk, hogy férfiak számára ez különösen kényes kérdés, ezért ígérjük, senkit sem fogunk kényelmetlen helyzetbe hozni. Mi sem szeretjük, ha mások előtt faggatnak minket az érzelmi életünkről, ezért másokat sem hozunk ilyen helyzetbe.

Kiknek fontos a részvétel?

 

Ez a tréning nektek való, ha:

Az elmúlt 14 hónap megterhelte a kapcsolatotokat és nem találtatok még teljesen vissza egymáshoz.

 

Elindult egy változás közöttetek, de szeretnétek biztosak lenni abban, hogy jó irányba haladtok.

 

Szeretnétek a karantén alatt megharcolt győzelmeiteket tudatosan visszaforgatni a kapcsolatotokba, hogy a jövőben még erősebbek, teherbíróbbak legyetek.

 

Több érzelemre, szenvedélyre, kapcsolódásra vágytok és nemcsak a takarításban, a pénzkeresetben és a gyereknevelésben akartok jó csapatként működni.

 

Kerülget benneteket az életközépi válság és nem szeretnétek teret adni olyan érzéseknek és tetteknek, amelyek kettőtök közé állhatnak.

 

A gyerekek már egyre kevesebb figyelmet igényelnek és szeretnétek a felszabadult időt és energiát egymás felé fordítani, de bizonytalanok vagytok, hogy ezt miként is tegyétek.

Szakértők mondták a tréning anyagáról:

"Ez a könyv sorsfordító jelentőségű lesz a számodra. A jeles pár- és családterapeuta szerző bebizonyítja, hogy nem katasztrófákra, válásra van szükség az újrakezdéshez és a boldogság visszanyeréséhez, hanem megújulásra, megújításra. Fájnak-e már eléggé a hiányok és elég erős-e a megújulás vágya?
Prof. Dr. Bagdy Emőke
pszichológus
"Újratervezés? Mögöttünk már tizensok, előttünk még huszonsok. Gyerekek a maguk útján, karrierünk szépen menetel – házasságunk meg az útszélen. A házasság újratervezésénél talán csak egy fontosabb van: hogy az útitervekből konkrét lépések legyenek. Most már van hozzá útikönyvünk is."
Süveges Gergő
újságíró
"Ebben a könyvben végre visszaköszön apám tanítása, ami az volt, hogy a legnagyobb szabadság, ha saját döntésedből felállítod a kereteidet és abban azt teszel, amit akarsz. Mihalec Gábor könyve is erről a döntésről szól, amit bárki, bármikor megtehet és boldogan élhet. Köszönöm ezt a könyvet!"
Skrabski Fruzsina
Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője
"Aki elkötelezett kapcsolatban, tíz-húsz-harminc-negyven év után is izzó szerelemben szeretne élni, annak Mihalec Gábor szakszerű, humoros, érzékletes stílusban megírt könyvei nélkülözhetetlenek. Az ilyen mű igazi nehézfegyverzet a házasságunkért folytatott harcban."
Lackfi János
író, költő
"Hiánypótló. Mert értéket közvetít, mai hangvételű, szakmailag is hiteles, közérthető. Aki a kapcsolódás elején tart, annak azért, hogy meg se álljon a 2.0 verzió alkalmazásáig. Aki már benne van a sűrűjében, annak új lendület, akik pedig megelégelték és kifelé tartanának belőle – otthagyva csapot-papot, ásót-kapát… – nos nekik igazi örömhír."
Uzsalyné Pécsi Rita PhD
neveléskutató
"Letehetetlen. Élvezetes, lendületes, olyan példákkal, amelyekben magadra vagy a barátaidra ismersz. Érzed, hogy valós problémákra valós választ ad. Dr. Mihalec Gábor jó orvosként nem azt ígéri hogy meggyógyít, hanem azt, hogy segít Neked saját erőből meggyógyulnod. Hogy kezedbe vedd a sorsod és irányításod alá vond az életed."
Bedő Imre
a Férfiak Klubjának alapítója
"Kötelező olvasmány minden házaspárnak. A tartós házasság egyik titka, hogy a kapcsolati mélypontokra közös munkával, fejlődéssel, nézőpontváltással válaszoljunk. A könyv szellemisége, gyakorlati példái és ötletei hasznos útmutatót adnak ehhez. Ajánlom azoknak, akik szeretnék bebiztosítani kapcsolatuk jövőjét, és egy boldogabb, igazi szövetségen alapuló házasságban szeretnének élni."
dr. Mészáros Ádám
párkapcsolati mediátor

A regisztráció mind az 5 előadásra szól.

Tehát egy részvételi díjjal ketten vehettek részt mind az 5 foglalkozáson.

Mivel a zoomos előadási forma kevesebb költséggel jár, mint egy élő esemény (nincs terembérleti díj, útiköltség, nyomtatás stb.), így ez a tréningforma jóval költséghatékonyabb.

A szokásos 90.000 forint/pár részvételi díj helyett így most 55.000 forint/pár áron jelentkezhettek!

Ám, mint mindig, úgy a hűséget és a gyorsaságot ezúttal is díjazzuk!

A leggyorsabbak további kedvezményeket zsebelhetnek be:

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNY

Ha május 6-ig regisztrálsz, akkor 55.000 forint helyett mindössze 39.900 forintért vehetsz részt pároddal a tréningen!

 

Május 7-től a teljes ár lép életbe.

Ha sietsz és koránkelő kedvezménnyel regisztrálsz,

akkor az esténként pontosan két mozijegy és két kis popcorn ára!

Mozifilm még soha akkorát nem változtatott az életed minőségén, mint amennyit ez az öt este fog!

A regisztráció csak a részvételi díj átutalásával együtt érvényes!

A részvételi díjat küldd kérlek a 11773353-01457137 bankszámlára
(kedvezményezett: Mihalec Dóra).

A közleménybe írd be a neved és a “Házasság 2.0” címet!

 

Lemondás esetén a részvétel más párokra átruházható.

Meg nem jelenés vagy lemondás esetén a részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni.

 

Külföldi utalás esetén szükség lehet még az alábbi adatokra:
IBAN: HU52 1177 3353 0145 7137 0000 0000
BIC (SWIFT): OTPVHUHB

 

A részvételhez stabil internet kapcsolatra van szükség.
Az internet-kapcsolatból eredő problémákért nem tudunk felelősséget vállalni.

 

 

Ha további kérdésed van, ne habozz megkeresni a szervezőket!

Dr. Mihalec Gábor: 06-30-664-3045,

Mihalec Dóra: 06-30-664-3044

mihalecgabor@kettenegyutt.hu

 

© All right reserved. Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta,

ev. és Mihalec Dóra ev.

 

E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu Telefon: 06-30-664-3045
Nyilvántartási szám: 34268294 és 44540584 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT