gyurulogo

A tartós szerelem  tudománya és művészete

Magyarország első és eddig egyetlen tudományosan igazolt

párkapcsolati tréningje

2023 április 2-án 10:00 órától

a Lurdy Konferenciaközpont 4-es termében
(Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)

KEZDŐKNEK

HALADÓKNAK

ÚJRAKEZDŐKNEK

Ha most házasodsz...

Az esküvőre készülsz, vagy a házasságra is?


– Foglalnál egy olyan légitársaságnál, amelynél csak a járatok 50%-a ér célba?
– Betennéd a megtakarításodat egy olyan bankba, amely az ügyfelei 50%-ának adja vissza a pénzét?
NEM? AKKOR MIÉRT HÁZASODSZ?
A statisztikák szerint a ma házasodó pároknak 50% esélye van arra, hogy néhány év múlva már nem lesznek egy pár. Ám van remény! Tudatos hozzáállással, megfelelő felkészüléssel és rendszeres karbantartással a válás kockázata 3%-ra csökkenthető. Ez óriási különbség!

Ha a jó házasságodat szeretnéd még jobbá tenni...

Ti már tudjátok, hol szorít a cipő. Lakva megismertétek egymást, és talán azt is tudjátok, hogy a boldogság nemcsak a jó párválasztás és a szerencse eredménye, hanem két ember közös erőfeszítésének a jutalma.

A Gyűrű-kúrán megmutatjuk, mit tehettek azért, hogy a szerelmetek tartósan lobogjon. Bevezetünk benneteket a sikeres konfliktuskezelésbe, hogy ne kelljen megismételnetek a szüleitek hibáit. Arra is megtanítunk titeket, hogy miként adhattok át jó örökséget a gyerekeiteknek.

Ha másodszor futsz neki...

A válással megszabadultál a boldogtalanságod egyik forrásától. A másikat azonban magaddal viszed a következő kapcsolatodba is – önmagadat. Ha nem tanulod újra a kapcsolat működtetésének művészetét, akkor könnyen megtörténhet, hogy az új kapcsolatban is ugyanazokkal a bukkanókkal fogod magad szembetalálni. Mi lenne, ha ezúttal tényleg tiszta lappal indulnátok? Ha bizonyítottan hatékony módszerek és elvek mentén rendezkednétek be? Megmutatjuk, hogyan tegyétek!

A Gyűrű-kúra, Magyarország egyetlen tudományosan igazolt hatékonyságú párkapcsolati tréningje

már 19 éve segít pároknak tudatosan felkészülni a házasságra és hosszú távon megőrizni a szerelmüket.

Az egésznapos tréningen megmutatjuk a kapcsolat legfontosabb minőségi jellemzőit és magtanítjuk azokat a készségeket, amelyek gyakorlásával hatalmatok lesz a kapcsolatotok sorsa felett és képesek lesztek a botlóköveket lépcsőfokokká változtatni.

Egy nap nem a világ,
de a világ megváltozhat egy nap alatt!

Mire számíthatsz ezen a napon?

001

A felsorolt témákban a legütősebb kutatások eredményeit foglaljuk össze, amelyeket játékos gyakorlatok formájában azonnal ki is próbálunk.

Az a cél, hogy egy-egy témában előre megoldásokat alkossunk, amelyeket később elővehettek, amikor a konfliktusok elkezdik majd feszíteni a kapcsolatotokat. Természetesen a gyakorlatokat kettesben, négy szem között végzitek, így senkivel sem kell megosztanotok bizalmas részleteket a kapcsolatotokról. Az esküvő szervezése során hetekig, sőt hónapokig dolgoztok, egyeztettek, fizettek egyetlen nap miatt. Miért ne ajándékoznátok meg magatokat ezzel az egy nappal a következő 50 évért?
Gy--r---k--ra_v--gleges_bor--to

A Gyűrű-kúra az egyik legnagyobb példányszámban kiadott magyar párkapcsolati könyv. Hazai sikere után megjelent az Egyesült Államokban, Lettországban, Csehországban és Szlovákiában is.

A Gyűrű-kúra hatásvizsgálatáról készült doktori értekezést a Károli Gáspár Egyetem doktori tanácsa 100%-os eredménnyel, „summa cum laude” minősítéssel fogadta el. A módszer olyan hiteles hazai szakértők elismerését váltotta ki, mint Bagdy Emőke és Ranschburg Jenő. Olyan világszerte elismert szakértők is ajánlásukat adták hozzá, mint David Olson párterapeuta, és Willie Oliver családszociológus. A kutatás összefoglalását és a szakértők ajánlását elolvashatod a www.gyuru-kura.hu oldalon.

Csatlakozzatok hozzánk április 2-án és ismerjük meg együtt a tartós szerelem művészetét és tudományát!

AZ ELŐADÓ

Dr. Mihalec Gábor, párterapeuta vagyok.

Munkámban számtalanszor átéltem már, hogy apró változtatások egy kapcsolat működtetésében milyen hatalmas különbséget jelentenek a pár boldogságérzetében és a házasságuk várható élettartamában. Ebből a felismerésből táplálkozik a meggyőződésem, hogy a jó házasság nem a véletlen vagy a szerencse műve, hanem két ember összehangolt, tudatos munkájának a közös gyümölcse. Mi magunk alakítjuk a kapcsolatunkat naponta a tetteinkkel, szavainkkal, hozzáállásunkkal. Ezért óriási hatalmunk van a kapcsolati sorsunk felett. A legtöbben mégis úgy élik le az életüket, hogy nem élnek ezzel a hatalommal. Amióta ezt felismertem, élethivatásommá tettem, hogy minél több emberrel megosszam ezt a tudást. A karantén alatt végzett házasságmentő társadalmi szolgálatomért (Pár-percek élő facebook események) a Férfiak Klubja 2020-ban Gránit Oroszlán Férfi Példakép díjjal tüntetett ki közéleti kategóriában, valamint a Délmagyarország napilap 2021-ben az év Aranyembörévé választott. Éveken át tartó kapcsolaterősítő munkámat 2018-ban Kopp-Skrabski díjjal jutalmazták. Az indoklásban elhangzott: „Mihalec Gábor saját példáján is munkáján keresztül is sokat tesz a házasság, a gyermekvállalás és a család értékének megerősítéséért és megtartásáért” Évente több mint 100 előadást tartok Magyarországon és Európaszerte 4 nyelven. Akikhez nem jutok el személyesen, azoknak párkapcsolati bestseller könyveimben foglalom össze felismeréseimet. Magam is gyakorló férj vagyok, 28 éve élünk boldog házasságban Dórival. Legnagyobb szakmai visszaigazolásom pedig az, hogy az elvek, amelyeket hirdetek és megélek, a gyerekeim (Viktor és Boglárka) párkapcsolataiban is pozitívan visszaköszönnek.

REGISZTRÁCIÓ

A teljes részvételi díj 99.900 forint/pár.

Ám ezúttal is díjazzuk a gyorsaságot és hűséget, így

február 28-ig koránkelő kedvezménnyel 59.900 forintért
regisztrálhattok.

Március 15- ig halogató kedvezménnyel 79.900 forintért vehettek részt az eseményen.

Március 16-tól a teljes ár lép életbe.

A rendezvényen maximum 80 pár vehet részt.
A regisztrációkat érkezési sorrendben fogadjuk.

First come, first served.

A regisztráció csak 15.000 forint előleg átutalásával együtt érvényes (a fennmaradó részt érkezéskor a helyszínen készpénzben rendezzük).
A 15.000 ft előleg átutalását a 11773353-02388241 bankszámlára kérjük (kedvezményezett: Mihalec Boglárka Teodóra). A közleménybe írd be a neved
és a “Gyűrű-kúra április 2” rendezvénycímet!

Külföldről történő utalás esetén szükség lehet az alábbi adatokra is:
IBAN: HU96 1177 3353 0238 8241 0000 0000,
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

Lemondás esetén a részvétel más párokra átruházható.
Meg nem jelenés vagy lemondás esetén az előleget nem tudjuk visszafizetni.

JELENTKEZÉSI LAP

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Párod vezetékneve:*
Párod keresztneve:*
Számlázási cím (számlaigény esetén):
Részvételi díj összege:*Február 28-ig történő regisztráció esetén: 59.900 ft.
Március 15-ig történő regisztráció esetén: 79.900 ft.
Teljes ár: 99.900 ft.
Átutaltad a 15.000 forint előleget a 11773353-02388241 OTP bankszámlára?:*igen
nem
Megjegyzés:FIGYELEM!

A tréning lelkileg-érzelmileg egészséges, nem tökéletes, de kiegyensúlyozott kapcsolatban élő pároknak való.
Ha a kapcsolatotok most élt át egy súlyos traumát (pl. megcsalás, súlyos betegség, haláleset), akkor a tréningen elhangzó információk és történetek feltéphetnek olyan sebeket, amelyeket nem lesz alkalmunk a nap során négy- vagy hatszemközt kezelni.
Ilyen esetben inkább a párterápiát ajánlom! Ha bizonytalanok vagytok, keressetek meg mielőtt regisztrálnátok!

Ha további kérdésed van, ne habozz megkeresni a szervezőket!

Dr. Mihalec Gábor: 06-30-664-3045, Mihalec Dóra: 06-30-664-3044
E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu

© All right reserved. Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. és Mihalec Dóra ev.
E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu Telefon: 06-30-664-3045
Nyilvántartási szám: 34268294 és 44540584 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT