4 teltházas rendezvény és 4 év szünet után ismét:

KETTEN EGYÜTT NAP!

A kapcsolódás művészete

2024. június 9. vasárnap 10:00 órától 17:00 óráig
Budapest, Lurdy Konferenciaközpont.

Egy egésznapos esemény azoknak, akik

  • többet akarnak kihozni a kapcsolataikból,
  • felül akarják írni a régi mintázataikat,
  • a lelkesedés mellé tudást is akarnak tenni,
  • hiteles szakértőktől akarnak tanulni,
  • szeretnek nevetve tanulni,
  • az átlagost rendkívülivé szeretnék tenni.

Ha ezek a célok téged is megszólítanak, akkor te is pontosan olyan vagy, mint mi! 

Mi sem elégszünk meg azzal, ami van, ha az lehetne sokkal jobb is. 

Mi is állandóan keressük a tanulás, a megújulás, a fejlődés lehetőségeit és a világ végére is elmennénk azért, hogy hiteles emberek műhelytitkait lessük el. 

Ráadásul most nem is kell lesni, mert ők maguk gyűjtik össze rendszerezetten, élvezetesen, gyakorlatiasan. Mindannyiukat az hajtja, hogy átadják, amit tudnak és jobbá tegyék a társadalmat azáltal. Ez a hozzáállás garantálja, hogy semmit sem fognak vissza. Mindent bele fognak tenni a rendelkezésre álló időbe.

Egy kapcsolati esemény nemcsak pároknak!

Sok rendezvény pároknak szól. Vannak azonban olyanok, akiknek a párja nem megy el egy ilyen napra, akinek a fejlődés kevésbé fontos. Olyanok is vannak, akiknek épp nincs párjuk, de szeretnének tanulni, hogy a következő kapcsolatukat még tudatosabban élhessék meg. Ez a nap nekik is szól!

Ha nő a nyomás, több erőforrásra van szükség.
Ilyen egyszerű ez!

Az elmúlt néhány év folyamatos nyomás alatt tartott bennünket. Először jött a járvány, aztán a háború és annak minden következménye. 

Lassan, alig észrevehetően kimerültek az érzelmi tartalékaink és egyre ingerültebbek, feszültebbek lettünk. Nyersebben szólunk oda egymásnak és a gyerekeinkhez sincs annyi türelmünk, mint ahogy szeretnénk. 

Nincs ebben semmi szégyellnivaló, egyszerű lélektan és emberi természet. Így működünk. Az viszont már baj, ha felismerjük a kihívást és nem teszünk ellene!

 Ami korábban esetleg ment magától is, most tudatos odafigyelést, tanulást, feltöltést, inspirációt igényel. 

Ezt nyújtjuk neked ezen a napon! 

Tanulás, inspiráció, változás! 

Tanulj hiteles, hozzáértő szakemberektől, akik már letették a névjegyüket az asztalra!

Ismerd meg a nap előadóit

(az előadásaik elhangzásának sorrendjében)

Dr. Mihalec Gábor

Az egyik legismertebb hazai párterapeuta-előadó, aki a járvány alatt párok tízezreinek adott muníciót a karantén sikeres megéléséhez a „Pár-percek” Facebook élőkkel. A több mint 150 videó mellett ő készítette el Magyarország első karantén-kutatását is, amelyben azt vizsgálta, mi a különbség a nyomás alatt is fejlődni képes párok között és azok között, akik a nyomás hatására elindulnak a lejtőn. Az ebből született Viharálló szerelem azóta bestseller lett és angol nyelven is megjelent.

Gábor nevéhez fűződik a Gyűrű-kúra tréning létrehozása is, amely Magyarország első tudományosan igazolt párkapcsolati tréningje. Az azonos című könyv minden idők egyik legnagyobb példányában kiadott magyar nyelvű kapcsolati könyve (több mint 50.000 példány). A magyar kiadás mellett eddig 7 nyelvre fordították le.

Évente több előadó körutat tart külföldön is, az elmúlt években 3 nyelven tartott tréningeket az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Arab Emirátusokban, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, és sok más helyen.

29 éve él boldog házasságban Dórival, akivel együtt két fiatal felnőtt büszke szülei. Szenvedélyei az utazás, a bonsai és az órák.

Előadásának címe:

Elegem van a veszekedésekből!

Nem szeretünk veszekedni! A konfliktusok mégis hozzátartoznak az életünkhöz és elkerülhetetlenek minden emberi kapcsolatban. Ha már megúszni nem tudjuk, legalább csináljuk jól! Ha ismerjük, milyen típusú konfliktusok fordulhatnak elő és melyiknek mi a megoldási kulcsa, máris tudatosabban állunk a saját vitahelyzeteinkhez. 

Az előadás sok gyakorlati példán keresztül vezet el a hatékony konfliktuskezelésig, hogy egy vita ne két nap mosolyszünettel záruljon, hanem inkább egy összebújással.

Süveges Gergő és
Süvegesné Rudan Margit

Margit gyógypedagógus, fejlesztési tanácsadó.
Süveges Gergő újságíró, coach, tréner.

Négy, lassan felnőtté váló gyermekük van.
Évtizedek óta dolgoznak közösségekkel, szülőkkel és családokkal.
Margit diagnosztaként és ADHD-tanácsadóként szülők támogatásában kamatoztatja tapasztalatait.
Gergő az Apakulcs alapítójaként apákat segít erősebben kapcsolódni a gyermekükhöz.
Az Anyakulcsban kettejük gazdag tapasztalatai és segítő kompetenciáik adódnak össze, hogy az anyákat támogassák az elengedés folyamatában.
Korábban is voltak már a Ketten Együtt Nap előadói és székberagasztották a közönséget. A Toyota-elv párkapcsolati alkalmazását azóta is sokan emlegetik ;-).

Előadásuk címe:

A kapcsolódás és az elengedés kulcsai. Alapelvek minden élethelyzetben

Feldobjuk, elkapjuk, feldobjuk, elkapjuk. Közeledünk, távolodunk, közeledünk, távolodunk. Minden emberi viszonyunk a közelség-távolság szabályozását rejti magában. Szülőként sem teszünk mást: kapcsolódunk a gyerekeinkhez és szeretnénk elengedni őket. Vajon melyek azok az alapelvek, amelyeket bármely szülő, bármely élethelyzetben használhat, ha szeretne jól tájékozódni a kapcsolódás és az elengedés labirintusában? Kulcsok, éppen neked, éppen abban az élethelyzetben, amelyben vagy.

Dr. Pécsi Rita

Főiskolai tanár, neveléskutató, rádió- és tévéműsorok rendszeres vendége, számos nevelési könyv szerzője. Ami azonban még ennél is fontosabb: feleség, édesanya, nagymama.

Így vall magáról: „Amikor kicsi voltam, és megkérdezték, mi akarok lenni, sok minden eszembe jutott: tanár, anyuka és zenész… Aztán egyszer azt mondtam: hogyha létezik kertész, fülész, szemész, akkor én ’örömész’ szeretnék lenni! Ez az, amit a Jó Isten nekem megadott: Úgy érzem, örömész lehetek minden helyzetben. Minden érdekel, ami emberi, ami az élet növekedését, a kiteljesedést, a termékeny, másokat melegítő, boldog életet szolgálja.”
Rita sem először áll a Ketten Együtt Nap színpadán. Legutóbb percekig állva tapsolt a közönség az előadása után.

Előadásának címe:

Rejtett erőforrásaink
– krízis idején (is)

Honnan az erő? Honnan az új élet?

• A tartós stresszhelyzet következményei
• Mi hiányzik valójában?
• Kapcsolódásra vagyunk teremtve?
• Az összhang tipikus akadályai
• A szinergia forrásai
• “Te” vagy “Az”? Minek nézzük egymást?
• Gyógyító és mérgező kapcsolatok
• AMI IGAZÁN SZÁMÍT

Bedő Imre

Férfi, férj, apa és társadalmi felelősség által vezérelt értelmiségi.

A közgazdasági egyetem elvégzése után az üzleti világban dolgozott, már 30 éves kora előtt a csúcsra jutott a szakmájában, ám ennél is többre vágyott. 2013-ban alapította meg a Férfiak Klubja társadalmi szervezetet, amelynek azóta is vezetője.
Küldetése a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadására.

Munkájában a férfiakat motiválja példamutató élen járásra, értékeik örökítésére, a családban való nagyobb aktív részvételre.
Ennek a célnak az elérésére könyveket ír, podcasteket vezet, interjúkat forgat és előadásokat tart országszerte és a határokon túl is. Facebook oldalának több mint 200.000 követője van.

A legutóbbi Ketten Együtt Napon valaki azt mondta az előadása után: „Annyira egyszerű és logikus dolgokról beszél, mégis ebben a megvilágításban teljesen új minden gondolata. Ilyet máshol nem lehet hallani!”

Előadásának címe:

Elköteleződés és kiteljesedés

Ma sokan az elköteleződésben a nagykanállal habzsolt élet végét és a megszürkült, unalmas lét kezdetét látják, ahol minden nap egy soha meg nem térülő áldozat. Ez egy mesterséges programozás eredménye, ami elszakít a boldogulástól. Írjuk felül a rossz programot a természetes igazsággal! Lássuk, milyen tudatalatti akadályok állnak az életünket sikeressé tevő elköteleződési képesség útjában és honnan szerezzük meg a szükséges bátorságot, hogy az életünk egy gyümölcsöző és sikeres magánéleti és munkahelyi kiteljesedés pályájára állhasson!

Győry-Zelencsuk Tímea

Zene- és táncművész, ezért évek óta a Gyűrű-kúra rendezvények művészeti vezetője. Sikeres tánc- és zenei pályát tudhat maga mögött, volt világbajnoki döntős latin táncos, turnézott együtt Andrea Bocellivel énekelt az István a Királyban és más híres darabokban.
Élete nagyobbik részében a Nő és a Férfi kapcsolatát vizsgálja, kutatja, figyeli közelről, hogy minél jobban megértse azt és minél több pár életében megsegíthesse a minőségi változást.
23 éve kísér szerelmes-, jegyes- házaspárokat, és segíti őket az egymáshoz vezető úton a rendszeres kapcsolódás, az együttműködés, együttmozgás, az érintések összehangoló erejének rendszeres élményalapú megtapasztalásával.
Prepare/enrich tanácsadó, organikus zene- és táncpedagógus, a párkapcsolatgazdagítás a szakterülete, a szíve által választott élethivatása.
Férjével, Attilával közös missziójuk középpontjában az élményeken alapuló házasságápolás áll.

Előadásának címe:

Szerelem a levegőben – és a testünk minden szegletében

Miért fontos és hogyan…
– adhatjuk meg egymásnak napi szinten az egymás felé fordulást,
– tölthetjük be egymásban a kapcsolódás alapszükségletét,
– élhetjük át testünkben és lelkünkben a mély összetartozást,
– őrizhetjük meg a lángunk parazsának folyamatos izzását, mely szerelmünk elején még valósággal lobog,
– fejleszthetjük magunkban az ehhez szükséges készségeket élmény alapon?
Ha mindezidáig azt hitted volna, hogy ez nem könnyű, mostantól előfordulhat, hogy másként látod majd. Ha pedig Timi belendül, még az is lehet, hogy táncparketté, vagy koncertteremmé alakítja a színpadot!

Mint láthatod, tartalmas, informatív, szórakoztató és sűrű programot állítottunk össze. Kimaxoljuk a napot, hogy a legtöbbet vihesd haza a legjobbaktól! És még egy meglepetés a végére: Tudtad, hogy 2024-ben ünnepeljük a Gyűrű-kúra 20 éves születésnapját? Mivel a Ketten Együtt Nap a legnagyobb rendezvényünk ebben az évben, külön meglepetésekkel is készülünk, hogy emléket állítsunk ennek a kerek évfordulónak.

kep001
mihalec-bagdy
ketten01

Regisztráció

A teljes árú részvételi díj 17.900 ft/fő. 


DE… mint mindig, úgy most is díjazzuk a gyorsaságot és a hűséget.

Ezért, ha 2024. április 15-ig regisztrálsz, akkor Extra Earlybird kedvezménnyel,
11.900 forintért regisztrálhatsz az eseményre!

Április 16 és május 15 között Earlybird kedvezménnyel
14.900 forintért vehetsz részt a rendezvényen!
Május 16-tól a teljes ár lép életbe.

Regisztráció MENETE

1. Töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot!
2. Utald el a részvételi díjat!
3. Gyere el június 9-én reggel és mondd be a neved a regisztrációs asztalnál!

Ennyire egyszerű!

A regisztráció csak az előre átutalt részvételi díjjal együtt érvényes!

Ha regisztráltál és valamiért mégsem tudnál eljönni, a befizetett regisztrációt más személyre átruházhatod (erről egy jelzést kérünk az egyértelműség kedvéért). Meg nem jelenés esetén részvételi díjat visszautalni nem áll módunkban.

 

Kérünk, az egyértelműség kedvéért minden résztvevő számára külön űrlapot tölts ki.
Köszönjük!

A regisztrációd dátumának megfelelő részvételi díjat az alábbi bankszámlaszámra várjuk:

Bankszámlaszám: 11713218-21462164
Kedvezményezett: Mihalec Viktor
Közlemény: Ketten Együtt Nap és a résztvevő neve

Külföldi átutalás esetén szükség lehet az alábbi adatokra is:
IBAN: HU47117132182146216400000000
SWIFT: OTPVHUHB

Már csak néhány kattintás és biztos a helyed:

Élj át egy felejthetetlen napot
és tanuld meg a kapcsolódás művészetét!

© All right reserved. Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. és Mihalec Viktor ev.
E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu Telefon: 06-30-664-3045
Nyilvántartási szám: 34268294 és 58387683 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT