Gyűrű-kúra

Ölelj át!

Online kapcsolaterősítő estek Dr. Mihalec Gáborral 2021. január 12-től kedd esténként 20:30-tól

Sosem volt még ilyen egyszerű tenni valami kézzelfoghatót a párkapcsolatotok fejlődéséért!

Kovácsoljatok előnyt a karanténból, és vegyetek részt hat előadáson otthonról, a kedvenc kanapétokról, vagy éppen bekuckózva a kandalló előtt egy bögre forró csokival a kezetekben...

A mélyebb kapcsolathoz vezető út itt kezdődik!

Sue Johnson az „Ölelj át!” programmal forradalmasította a szerelem tudományát.

Voltak idők, amikor azokat tartották hősöknek, akiknek senkire sem volt szükségük, senkitől sem függtek, sebezhetetlenek voltak és mindent egyedül oldottak meg: James Bond, Batman, Superman…
Még pszichológusok is differenciálatlannak, társfüggőnek, szimbiotikusnak vagy egybeolvadtnak nevezték azokat, akiknek szükségük van másokra. Ma már tudjuk: Az ember kötődésre, kapcsolódásra teremtett lény!

A kutatások igazolták, hogy:

• a biztonságos kötődés erősebb egyénekké tesz bennünket
• a képességeink legjavát csak a másokkal való biztonságos kapcsolatokban bontakoztathatjuk ki
• a biztonságos kapcsolatok egészségesebbé és nyugodtabbá tesznek minket
• ha magunkra maradunk a szükség idején, az traumatizáló hatással lehet ránk.

Ha a kötődés és kapcsolódás ennyire fontos, akkor már csak azt kellene tudni, hogy MIKÉNT KAPCSOLÓDJUNK JÓL A TÁRSUNKHOZ?

Egyáltalán: mi a szerelem, mi a szeretet?

Verseket és egész könyvköteteket írunk róla, dalokban énekeljük meg, háborúkat folytatunk miatta (Szép Heléna), emlékműveket állítunk neki (Taj Mahal), mégis sokszor fogalmunk sincs, hogy mi is a szerelem valójában.

paros

Ezen a hat estén megtanuljuk mindazt, ami az iskolából kimaradt!
Az iskolai oktatásban minden az értelmi képességeinkről, az IQ-ról szólt. A családi élet működtetése, a csapatmunka, a problémamegoldás, a konfliktuskezelés, az érzelemkifejezés, egymás megnyugtatása, az együttérzés és kölcsönös támogatás azonban elsősorban nem az értelmi képességeinken, hanem az érzelmi intelligenciánkon, az EQ-n múlik. A sikeres élet egyik legfontosabb összetevője az érzelmi intelligencia.

Ismerd meg a pároddal 30 év kutatásainak eredményét hat estébe sűrítve.

A szerelem sokáig rejtélynek számított, ma azonban pontosan ismerjük Sue Johnson és más kutatók munkájának köszönhetően a tartós szerelem kódját. Az „Ölelj át!” program ötvözi a legjelentősebb pszichológusok munkáját. Olyan, mintha Carl Rogers, az élményközpontú terápia megalkotója, Salvador Minuchin, a családterápia úttörője és John Bowlby, a kötődéselmélet megfogalmazója ülne előttünk és adná át a tudása legjavát. Az ő beszélgetésüket pedig Sue Johnson moderálja, akit sokan a világ legjobb ma élő párterapeutájának tartanak.

Hogy kell a tréninget elképzelni?

A tréninget kedd esténként tartjuk zoomon. 

A zoomra egy előre elküldött link segítségével egyetlen kattintással tudtok csatlakozni (talán más ismerős a home-office és a home-schooling után). Itt mindenki lát mindenkit a képernyőn (persze, ha épp a kádból nézitek, ki is lehet kapcsolni a kamerát, akkor csak ti láttok engem, de én titeket nem). 

A kezdést 20:30-ra időzítettem, hogy addigra a gyerekeket le tudjátok fektetni, de még kellően frissek legyetek, hogy befogadhassátok a tananyagot. 

A másfél órás foglalkozások során előadás-blokkok és gyakorlatok váltják egymást. 

A gyakorlatokat négyszemközt végzitek el az előre elküldött munkafüzet segítségével. A gyakorlat eredménye természetesen csak rátok tartozik, azt nem kell senkivel megosztanotok.

Mik a tréning témái?

A témák összeválogatását sok kutatás előzte meg. 

Azokat a témákat válogattuk össze, amelyek a legmarkánsabban járulnak hozzá egy kapcsolat sikeréhez.

Január 12: Szeretet és szerelem

Január 19: Hogyan fut zátonyra a szerelem? Az ördögi párbeszéd

Január 26: A fájó pontok megtalálása

Február 2: Ölelj át!

Február 16: A sérelmek megbocsátása

Február 23: Kötődés szex és érintés útján és a szerelem megőrzése

gabor

KI AZ ELŐADÓ?

Dr. Mihalec Gábor

Dr. Mihalec Gábor, párterapeuta, nemzetközi előadó és tréner, valamint számos párkapcsolati sikerkönyv szerzője. Évente 100-150 előadást tart itthon és világszerte (ha éppen nincs koronavírus) és párok tízezreinek segített már magasabb szintre emelni a párkapcsolatát. Munkásságáért a Kopp Máriáról és férjéről elnevezett „Kopp-Skrabski díjjal” tüntették ki, ami az egyik legmagasabb szakmai elismerésnek számít az ő szakterületén. Több mint 25 éve él boldog házasságban Dórival, két gyermekük van (Viktor és Boglárka).

Mennyire komoly ez a tréning?

Az „Ölelj át!” programot Sue Johnson dolgozta ki az Érzelmi Fókuszú Párterápia kutatásai és több évtizedes tapasztalatai alapján. Célja, hogy a párokat világszerte oktassa a mélyebb kötődés elsajátítására. Ennek elérésére világszerte közel 80 kiképző irodát működtetnek, ahol gyakorlott terapeutákat képeznek a program megtartására. Dr. Mihalec Gábor természetesen a tréning megtartásához szükséges valamennyi képesítéssel rendelkezik (évtizedes párterápiás gyakorlata mellett: ÉFT alapképzés, valamint „Ölelj át!” csoportvezetői képzés). Nemzetközi felmérések szerint a programon résztvevő párok több mint 90%-a jelentős fejlődést tapasztal a kapcsolatában.

szigeten
telefon

REGISZTRÁCIÓ

A regisztráció mind a 6 előadásra szól.

Tehát egy részvételi díjjal ketten vehettek részt mind a 6 foglalkozáson.

Mivel a zoomos előadási forma kevesebb költséggel jár, mint egy élő esemény (nincs terembérleti díj, útiköltség, nyomtatás stb.), így ez a tréningforma jóval költséghatékonyabb.

A szokásos 90.000 forint/pár részvételi díj helyett így most 55.000 forint/pár áron jelentkezhettek!

Ám, mint mindig, úgy a hűséget és a gyorsaságot ezúttal is díjazzuk! A leggyorsabbak további kedvezményeket zsebelhetnek be:

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNY

Koránkelő kedvezmény:

Ha december 25-ig regisztrálsz, akkor 55.000 forint helyett mindössze 35.000 forintért vehetsz részt pároddal a tréningen!

Ha január 5-ig regisztrálsz,

akkor még mindig kedvezményesen, 55.000 forint helyett 45.000 forintért regisztrálhatsz a pároddal az eseményen.

Január 6-tól a teljes ár lép életbe.

Ha sietsz és koránkelő kedvezménnyel regisztrálsz,

akkor az esténként pontosan két mozijegy és két kis popcorn ára! Mozifilm még soha akkorát nem változtatott az életed minőségén, mint amennyit ez a hat este fog!

A regisztráció csak a részvételi díj átutalásával együtt érvényes!

A részvételi díjat küldd kérlek a 11773353-01457137 bankszámlára
(kedvezményezett: Mihalec Dóra).
A közleménybe írd be a neved és az “Ölelj át!” címet!
Lemondás esetén a részvétel más párokra átruházható. Meg nem jelenés vagy lemondás esetén a részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni.

FIGYELEM:
A tréning lelkileg-érzelmileg egészséges, nem tökéletes, de kiegyensúlyozott kapcsolatban élő pároknak való. Ha a kapcsolatotok most élt át egy súlyos traumát (pl. megcsalás, súlyos betegség, haláleset), akkor a tréningen elhangzó információk és történetek feltéphetnek olyan sebeket, amelyeket nem lesz alkalmunk az esték során négy- vagy hatszemközt kezelni. Ilyen esetben inkább a párterápiát ajánlom! Ha bizonytalanok vagytok, keressetek meg mielőtt regisztrálnátok!

Ha további kérdésed van, ne habozz megkeresni a szervezőket!
Dr. Mihalec Gábor: 06-30-664-3045,  Mihalec Dóra: 06-30-664-3044

mihalecgabor@kettenegyutt.hu

© All right reserved. Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. és Mihalec Dóra ev.
E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu Telefon: 06-30-664-3045 
Nyilvántartási szám: 34268294 és 44540584   Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.     

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT