Gyűrű-kúra wellness hétvége

Köszönjük az érdeklődést, de a program MEGTELT!

Vecsés, Stáció Wellness Hotel
2024. február 9-11.

Szeretjük a párkapcsolatokat. A tiéteket is!
Értünk is hozzájuk. A tiétekhez is!

Gyűrű-kúra wellness hétvége

 

Vecsés, Stáció Wellness Hotel
2024. február 9-11.

Köszönjük az érdeklődést, de a program MEGTELT!

Szeretjük a párkapcsolatokat. A tiéteket is!
Értünk is hozzájuk. A tiétekhez is!

Amikor hosszúra nyúlik a tél, kimerülnek a vitamintartalékok, a családi hangulat is egyre feszültebbé válik, szükségünk van egy feltöltő hétvégére. 

 

Wellness a testnek, a léleknek és a kapcsolatnak!

2024-ben ünnepeljük
a Gyűrű-kúra 20 éves jubileumát. 

10 éve tartunk minden évben Valentin nap környékén egy exkluzív wellness hétvégét azoknak a pároknak, akik komolyan gondolják a kapcsolatukat és fejlődni szeretnének.

Most rajtatok a sor!

Ha már átéltetek egy ilyen hétvégét, akkor tudjátok, hogy miért nem érdemes lemaradni róla. Ha még sosem voltatok ilyen rendezvényen, akkor itt az ideje, hogy tudatosan lépéseket tegyetek a szerelmetek hosszú távú fenntartásáért.

 

De vigyázat: rá lehet függeni! 

 

Ha egyszer eljöttök, többé nem akartok majd lemaradni róla.

2024-ben a világhírű Ölelj át! csoportfoglalkozást hozzuk el nektek.

 

A csoportfoglalkozás a jelenleg leghatékonyabb párterápiás irányzat, az Érzelmi Fókuszú Párterápia kapcsolaterősítő programja.

 

A programból nemzetközi bestseller könyv is született, amelyet világszerte párok százezrei olvastak el és építettek be a házasságukba. Ez nem azt jelenti persze, hogy a hétvégén párterápiát végeznénk. Ez nem olyan pároknak szól, akik egy mély elakadással küzdenek, hanem olyanoknak, akik a működő, jó kapcsolatukat még jobbá szeretnék tenni.

A hétvégén feldolgozásra kerülő témák:

1. Az Ördögi párbeszédek felismerése

Kapcsolódásra születtünk. Ez a felismerés húzódik meg a szerelem logikája és tudománya mögött is. Amikor konfliktusba keveredünk egymással, akkor a kapcsolódásunk sérül. Szétkapcsolunk. Ha megértjük a kapcsolódás és szétkapcsolódás folyamatát, akkor már nem leszünk védtelenül kiszolgáltatva a pillanat szeszélyének, hanem magunk is képesek leszünk újrakapcsolódni egymáshoz.

 

2. A fájó pontok megtalálása

Szeretjük egymást. Mégis sokszor jelentéktelen butaságokon kapunk össze egymással. Miért? Miért megyünk bele újra és újra ugyanabba az utcába, ha már az elején tudjuk, hogy az nem oda vezet, ahová mi szeretnénk eljutni?

 

3. Visszatérés egy rázós pillanathoz

A megbántódásaink mögött van egy mintázat, egy koreográfia. Az első lépés mindig az, hogy megérintődik egy érzékeny pont az érzelmi bőrömön és akkor harapok, vagy éppen visszavonulok a csigaházamba. Ha világosan látom, hogy mi ez az érzékeny pontom és tudom magamról, hogy miként reagálok, ha azt megérintik, akkor könnyeben kijövök magammal – és a társammal is.

 

4. Ölelj át! – Érzelmi bevonódás és kapcsolódás

Minden veszekedés végső soron egy tiltakozás az érzelmi távolodással szemben. Azért veszekszünk, hogy áthidaljuk az egyre mélyülő szakadékot. Van azonban más módja is az áthidalásnak, amely nagyobb valószínűséggel vonzza be a másik jóindulatú hozzáállását. Ennek művészetét tanuljuk meg ebben az egységben.

5. A sérelmek megbocsátása

A kapcsolódáshoz biztonságérzet kell. Ehhez pedig szembe kell nézni a múltban okozott sérelmekkel is. Mi a különbség a valódi bocsánatkérés és a kamu bocsánatkérés között? Hogyan oldozhatjuk fel egymást a múlt terhei alól? Megbocsáthatunk magunknak is, vagy az a szándék komolyságának a jele, ha mindig bűntudattól gyötört arcot mutatunk?

6. Kötődés szex és érintés útján

A kötődés művészetében kiemelt szerepe van az intimitásnak. Hogyan hangolódhatunk egymásra testileg és lelkileg is egyszerre? A szexuális együttlétek gyakorisága még nem megbízható fokmérője a pár valódi mély egymásra találásának. Lényegi különbség van szex és szex között. Értsük meg együtt a különbséget és fordítsuk a kapcsolatotok javára!

7. A szerelem megőrzése

„Bárcsak mindig így maradna!” – fogalmazzuk meg egy-egy jól sikerült hétvége után. A jó hír az, hogy maradhat így egy életen át. Ez persze nem azt jelenti, hogy többet nem fogtok veszekedni, de azt igen, hogy egy veszekedésből sokkal hamarabb újra egymásra találtok és helyreállíthatjátok a kapcsolódásotokat.

A témákat nem véletlenszerűen válogattuk össze. 

Susanne Johnson, a világ egyik legjobbjának tartott párterapeutája állította össze az „Ölelj át” csoportfoglalkozást azért, hogy világszerte párok százezreinek segítsen újra egymáshoz találni. 

 

A szerző maga így ír a programról:

„A program azon az elképzelésen alapul, hogy az elkötelezett párkapcsolatban élő párok közti hosszú távú szerelem nem csupán lehetséges, hanem születésünknél fogva mindannyiunkat megillető jog, és hogy jobb és erősebb emberekké válunk, ha biztos menedéket és támaszt találunk a szerelmünk karjaiban.
A szeretetteljes párkapcsolat a biztonságos családi háttér, az egészségesebb társadalom, és a mindenki számára elérhető, valóban emberséges jövő záloga.
Többé nem kell elfogadnunk azt a tételt, hogy a romantikus szerelem valamiféle misztérium vagy elérhetetlen ideál. A társadalomtudomány végre képessé vált megragadni azokat a pillanatokat, amelyek felelősek a mindennapi örömökért vagy fájdalmakért, és amelyek összessége képezi a legfontosabb személyes kapcsolatainkat.
A program célja, hogy segítséget nyújtson a pároknak a párkapcsolatuk megjavításában, erősítésében és folyamatos továbbfejlesztésében.”

Ezen a hétvégén minden rólatok szól!

 

Szeretnénk, ha a gondokat hátrahagyva csak egymásra és a kapcsolatotok erősítésére figyelnétek. Az előadó – amellett, hogy tudása és tapasztalata legjavát adja át az előadásokban – szívesen válaszol a kérdéseitekre és ad személyes tippeket is a fejlődéshez.

A fejlődés értékes lehetőségeit rejtik a közös étkezések és a szombat délutáni wellness is, amikor fesztelenül, nyomás nélkül beszélgethettek az előadóval és a többi résztvevő párral. 

 

Mindebből látszik, hogy nem egy személytelen tömegrendezvényre készülünk, hanem egy családias hangulatú baráti együttlétre maximum 30 párral.

Az előadó: 

Dr. Mihalec Gábor

 

Gábor a feleségével Dórival együtt évek óta szervezője és házigazdája az őszi és tavaszi wellness hétvégéknek. Amellett, hogy három nyelven tart párterápiás konzultációkat, egész évben előadásokat és tréningeket tart itthon és külföldön. Párkapcsolati sikerkönyveit már 9 nyelvre fordították le. Több évtizedes párterápiás és előadói tapasztalata mellett Gábor elvégezte az Érzelmi Fókuszú Párterápia alapképzését, valamint az Ölelj át! csoportvezetői képzést is, annak kutatásait és módszereit naponta használja a párokért végzett munkájában.

Kimagasló munkájáért és a társadalomra gyakorolt pozitív befolyásáért az elmúlt években neves díjakat vehetett át:
– 2018-ban a Három Királyfi Három Királylány Kopp-Skrabski díját.
– 2020-ban a Férfiak Klubja Gránit Oroszlán Férfi Példakép díját közéleti kategóriában.
– 2021-ben a Délmagyarország napilap által adományozott Az év Aranyemböre díjat.

Dórival 29 éve él boldog házasságban, együtt két felnőtt gyermek (Viktor, 26 és Boglárka, 21) büszke szülei.

Meghívott vendég:

Győry-Zelencsuk Tímea

 

A Gyűrű-kúra művészeti vezetője elsősorban az általa kidolgozott Tánc a szerelemért módszerrel vált ismertté a kapcsolatukat tudatosan fejlesztő párok között.

A rendezvényeink sikeréhez azonban hihetetlen zenei tudásával, előadóművészi rutinjával is hozzájárul évről évre. Most is erre számítunk!

A TELJES ÁRÚ RÉSZVÉTELI DÍJ 265.000 FT/PÁR

(teljes ellátással, svédasztalos étkezésekkel, wellness használattal, szauna szeánsszal, csak a külön italfogyasztás és a parkolás kerül felszámolásra kicsekkoláskor).

Ám ezúttal is díjazzuk a gyorsaságot és hűséget, így december 31-ig koránkelő kedvezménnyel 245.000 forintért regisztrálhattok.

Egy dolgot még tudnotok kell a jó és gyors döntéshez:
A 2023 októberi wellness hétvégén résztvevő párok már előzetesen jelentkezhettek erre az februári rendezvényre, így 14 hely már elkelt. Ha elértük a 30 párt – mint ahogyan máskor is tettük – kitesszük a MEGTELT táblát. Nagyon sajnáljuk, ha valaki a halogatás miatt lemarad.

A regisztrációkat érkezési sorrendben fogadjuk
– first come, first served.

REGISZTRÁCIÓ

 


A regisztráció csak az előleg átutalásával együtt érvényes (mivel a szállást-ellátást és a programot külön számlázzuk, kérjük, csak az előleget utaljátok, a fennmaradó részt érkezéskor a helyszínen rendezzük).

A 30.000 ft előleg átutalását a 11773353-01457137 bankszámlára kérjük (kedvezményezett: Mihalec Dóra). A közleménybe írd be a neved és a “Gyűrű-kúra Wellness” rendezvénycímet!

Külföldről történő utalás esetén szükség lehet az alábbi adatokra is:
IBAN: HU52 1177 3353 0145 7137 0000 0000
A BIC (SWIFT): OTPVHUHB

 

Lemondás esetén a részvétel más párokra átruházható.

Meg nem jelenés vagy lemondás esetén az előleget nem tudjuk visszafizetni

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Társad vezetékneve:*
Társad keresztneve:*
Postázási cím:*
Számlázási cím:
Részvételi díjunk:*Teljes árú részvétel: 265.000 ft/pár
Koránkelő kedvezményes ár: 245.000 ft/pár
Átutaltátok a 30.000 forint előleget a 11773353-01457137 bankszámlára (kedvezményezett: Mihalec Dóra):*igen
nem
Különös igények, amelyekre figyelnünk kell (ételérzékenység, allergia, stb.):Nyilatkozat: 

 

A rendezvény mentálisan és pszichésen egészséges pároknak való. Nem tökéleteseknek, de élhető, elég jó kapcsolatban élőknek. Ha a közelmúltban valamilyen jelentős kapcsolati vagy személyes traumát éltetek át (például hűtlenség, különköltözés, haláleset stb.), a rendezvényen elhangzó történetek és adatok olyan sebeket téphetnek fel, amelyeket nem lesz lehetőségünk szűk körben, félrevonulva kezelni. Ebben az esetben inkább a párterápiát javasoljuk. Hívjatok bátran és egyeztessünk időpontot!

 

Ha bármi kérdésed van, ne habozz felhívni bennünket:
GÁBOR: 06-30-664-3045
DÓRI: 06-30-664-3044

 

© All right reserved. Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. és Mihalec Dóra ev.
E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu Telefon: 06-30-664-3045
Nyilvántartási szám: 34268294 és 44540584 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.

 

 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT