Augusztus 29-ig koránkelő kedvezménnyel 209.000 forintért regisztrálhattok!

Őszi Gyűrű-kúra
VIP wellness hétvége
(MEGTELT!)

2022. október 28-30.

Vecsés, Stáció Wellness Hotel

Azt hittük, a vírus enyhülésével visszatér az élet a régi kerékvágásba. Tévedtünk. Jött a háború, az energiaválság, a kétszámjegyű infláció…
Nyomás minden oldalról.

 

Hogyan élje túl a házasságunk károsodás nélkül?

Ez a hétvége olyan pároknak szól,


akik a munkájukban magas teljesítményt nyújtanak, sokat várnak önmaguktól és az életüktől, magas célokat követnek, és szeretnék a kapcsolataikat is átlagon felüli szinten megélni.

A házasságukban nemcsak vegetálni szeretnének, hanem igazi mesterművé szeretnék azt formálni.

Nekik – nektek – állítottuk össze ezt az egyedülálló hétvégét!

Ezért VIP!

Ezúttal minden eddiginél többen dolgozunk értetek, hogy egy hétvége alatt a lehető legtöbb erőforrással vértezzünk fel benneteket.

Dr. Mihalec Gábor


Feleségével, Dórival együtt a wellness hétvégék szervezője és előadója immáron 8 éve.

Nemzetközi előadóként és trénerként igyekszik párok tömegeinek átadni azt a tudást, amit tanulmányai és párterápiás megfigyelései során szerzett. Több párkapcsolati sikerkönyv szerzője, Kopp-Skrabski díjas, Gránit Oroszlán férfipéldakép és az év Aranyemböre díj kitüntetettje.


Gábor két – eddig sosem hallott – előadást fog tartani a hétvégén:

– High-performance emberek kapcsolati kihívásai

– Az alacsony fenntartású, magas megtérülésű párkapcsolat 3 titka


Emellett ő vezeti a szombat esti „Villám-coaching”-ot is, amelynek során 20 percben keres megoldásokat a résztvevők személyes kihívásaira (önkéntes alapon).

Lackfi János és Bárdos Júlia


Korunk Petőfije, Prima Primissima díjas, Gránit Oroszlán férfi példakép és még számos szakmai díj kitüntetettje. Könyveiben és előadásaiban leplezetlen nyíltsággal beszél saját győzelmeiről és küzdelmeiről. Testközelből ismeri a munka-házasság-család egyensúly kihívásait.


30 megírt könyv, évi 100 előadás és 116 ezres Facebook követőtábor mellett él hiteles házasságot Júliával, akivel 5 gyermek szülei és 2 unokai nagyszülei.


Előadásuk címe: A jóéjtpuszi után… Házassági nyomáspróba.

Bedő Imre


A Férfiak Klubjának alapítója hihetetlenül sokat tett az elmúlt évtizedben azért, hogy a magyar férfiak ismét felelősen vállalják a szerepüket férjként és apaként.


A közgazdász előadó és bestseller író a társadalom mélyebb szöveteit vizsgálva és napi döntéseink hosszú távú következményeit mérlegelve hívja fel figyelmünket a férfi-nő szövetség fontosságára különösen egy ilyen válságokkal teletűzdelt időszakban, mint amilyet most is megélünk.


Előadásában arról beszél, hogy mit jelent ez a szövetség a mindennapi élet szintjén és hogyan lendíthet túl bennünket a nehézségeken. Mivel Imre, a rendezvény idején külföldön lesz, online vállalta, hogy csatlakozik hozzánk és a kérdésekre is szívesen válaszol.

Győry-Zelencsuk Tímea

 

Timi hosszú évek óta minden Gyűrű-kúra rendezvény művészvendége, aki hol hihetetlen zenei tehetségével, hol pedig a párok egymásrahangolódását segítő táncgyakorlatokkal támogatja a fejlődésünket. Férjével, Attilával együtt nagyon sokat tesznek azért, hogy a párok fejlődjenek a kapcsolódásuk és gyengédségük újabb szintekre emelésében. Péntek esti tánc randijaikat sokezren figyelik. Most is igazi csemegékkel készülnek!

Pölös Zsófia és Tasnádi Gergely

 

Zsófi és Gergő nem ismeretlen a wellness hétvégék rendszeres látogatói számára, hiszen a házasságukon folyamatosan dolgozó hiteles párként több ilyenen is részt vettek már. Most azonban a segítőink is lesznek az erőforrások gyűjtésében. Sokezres követőtáborral rendelkező edzőpárosként (Zsófi pilates oktató, Gergő pedig a súlyzós erőedzés világában mozog otthonosan) abba adnak nekünk gyakorlati betekintést, hogy miként tarthat lépést a testünk is a ránk nehezedő nyomással, és miként motiválhatjuk egymást párként a fittségre. Mottójuk: „Az én testem, az én felelősségem!”

Ezen a hétvégén minden rólatok szól.

 

Szeretnénk, ha a gondokat hátrahagyva csak egymásra és a kapcsolatotok erősítésére figyelnétek. Az előadók is – amellett, hogy tudásuk és tapasztalatuk legjavát adják át az előadásokban – szívesen válaszolnak a kérdéseitekre és adnak személyes tippeket is a fejlődéshez.


A fejlődés értékes lehetőségeit rejtik a közös étkezések és a szombat délutáni wellness is, amikor fesztelenül, nyomás nélkül beszélgethettek az előadókkal és a többi résztvevő párral. Mindebből látszik, hogy nem egy személytelen tömegrendezvényre készülünk, hanem egy családias hangulatú baráti együttlétre maximum 30 párral.

A regisztrációkat érkezési sorrendben fogadjuk

– first come, first served.

 

A részvételi díj 229.000 ft/pár

(teljes ellátással, svédasztalos étkezésekkel, wellness használattal,
csak a külön italfogyasztás és a parkolás kerül felszámolásra kicsekkoláskor).

Ám ezúttal is díjazzuk a gyorsaságot és hűséget, így augusztus 29-ig
koránkelő kedvezménnyel 209.000 forintért regisztrálhattok.

Augusztus 30-tól a teljes ár lép életbe.

REGISZTRÁCIÓ

 

A regisztráció csak az előleg átutalásával együtt érvényes (mivel a szállást-ellátást és a programot külön számlázzuk, kérjük, csak az előleget utaljátok, a fennmaradó részt érkezéskor a helyszínen rendezzük). A 30.000 ft előleg átutalását a 11773353-01457137 bankszámlára (kedvezményezett: Mihalec Dóra). A közleménybe írd be a neved és a “Gyűrű-kúra VIP Wellness” rendezvénycímet!  

Lemondás esetén a részvétel más párokra átruházható. Meg nem jelenés vagy lemondás esetén az előleget nem tudjuk visszafizetni.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Társad vezetékneve:*
Társad keresztneve:*
Postázási cím:*
Számlázási cím:
Részvételi díj összege:*Teljes ár: 229.000 ft/pár
Kedvezményes ár (augusztus29-ig): 209.000 ft/pár
Átutaltátok a 30.000 forint előleget a 11773353-01457137 OTP bankszámlára (kedvezményezett: Mihalec Dóra):*igen
nem
Különös igények, amelyekre figyelnünk kell (ételérzékenység, allergia, stb.):Ha bármi kérdésed van, ne habozz felhívni bennünket:
GÁBOR: 06-30-664-3045
DÓRI: 06-30-664-3044

© All right reserved. Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. és Mihalec Dóra ev.

E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu Telefon: 06-30-664-3045
Nyilvántartási szám: 34268294 és 44540584 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT