Szeptember 30-ig koránkelő kedvezménnyel 255.000 forintért regisztrálhattok!

Őszi Gyűrű-kúra
VIP wellness hétvége

2023. október 27-29.

Vecsés, Stáció Wellness Hotel

Testi-lelki-kapcsolati feltöltődés pároknak

 

…mert a legizmosabb autóba is kell benzin és a legerősebb akkut is tölteni kell!

Ezen a hétvégén minden rólatok szól!

 


Szeretnénk, ha a gondokat hátrahagyva csak egymásra és a kapcsolatotok erősítésére figyelnétek. Az előadók és – amellett, hogy tudásuk és tapasztalatuk legjavát adják át az előadásokban – szívesen válaszolnak a kérdéseitekre és adnak személyes tippeket is a fejlődéshez.

A fejlődés értékes lehetőségeit rejtik a közös étkezések és a szombat délutáni wellness is, amikor fesztelenül, nyomás nélkül beszélgethettek az ott lévő előadókkal és a többi résztvevő párral. Mindebből látszik, hogy nem egy személytelen tömegrendezvényre készülünk, hanem egy családias hangulatú baráti együttlétre maximum 30 párral.

Akik a hétvégén értetek dolgoznak:

Dr. Mihalec Gábor

 

Gábor a feleségével Dórival együtt évek óta szervezője és házigazdája az őszi és tavaszi wellness hétvégéknek. Amellett, hogy három nyelven tart párterápiás konzultációkat, egész évben előadásokat és tréningeket tart itthon és külföldön. Párkapcsolati sikerkönyveit már 9 nyelvre fordították le.

 

A hétvégére két vadonatúj előadással készül, amelyet még senki sem hallhatott:

A szerelem apróbetűs része… amíg a trauma el nem választ
Minden szerelem nagy álmokkal indul, aztán egyszercsak megjelenik a halkan suttogó elégedetlenség, amely egyre hangosabban duruzsol a fülünkbe, míg végül rájövünk, hogy nem érezzük igazán jól magunkat a kapcsolatunkban és egyre jobban irritál minket, ha mások olyan látványosan jól vannak. Az nem lehet, hogy mindenki jól csinálja, csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek! Vagy az is lehetséges, hogy amit átélünk az teljesen normális és előre bejósolható?

Világok harca a családban… én világom, te világod, mi világunk
Az életben nem arra reagálunk, ami valójában történik velünk, hanem arra, ahogyan gondolkodunk arról, ami történik velünk. Így mindannyian megteremtjük a saját gondolati és érzelmi világunkat és minden történést ennek a keretében értelmezünk. Ha ez igaz, akkor könnyen előfordul, hogy egy házban ahányan laknak, annyiféle világ él egymás mellett (vagy egymással szemben). De hogyan legyünk szoros kötelékben valakivel, aki egy másik világban él? Az előadásban szétszedjük a töredezett világainkat, majd újra összerakjuk őket – egy közös világgá.

theisz dora

Theisz Dóra

 

Dóra már többedszer áll a wellness hétvége színpadán. Minden alkalommal elvarázsolja a résztvevőket higgadtan kedves modorával és hihetetlenül gazdag szakmai tapasztalatával, amelyre pszichológusként tett szert. Gyakran fordulnak hozzá valamilyen krízisben, elakadásban lévők az élet különböző szakaszaiban, de szívesen dolgozik párkeresőkkel és külön helyet tart fenn a szívében a gyerekek és tinédzserek számára.

Dóra sem csak beszél a kapcsolati sikerről, de meg is éli azt. Férjével, Gáborral két tinédzser fiú büszke szülei.

Előadásának témája:
Hogyan óvjuk meg a gyermekeinket a traumáktól?

Amikor a hírfolyamokból, a social mediából, de még a vízcsapból is a tragédiák, háborús hírek, természeti katasztrófák és gazdasági megszorítások folynak, mindannyian sérülünk és traumatizálódunk. Felnőttként ezeket jobbára a helyükön tudjuk kezelni. De mit tehetünk a gyerekeinkkel, hogy felvértezzük őket a kihívásokra? Hogyan neveljük őket erős, reziliens emberekké? Mely életkorban mire figyeljünk a legjobban? Életbevágó kérdések sok-sok gyakorlati példával.

Pölös Zsófia és Tasnádi Gergely

 

Zsófi és Gergő nem ismeretlen a wellness hétvégék rendszeres látogatói számára, hiszen a házasságukon folyamatosan dolgozó hiteles párként több ilyenen is részt vettek már. Most azonban a segítőink is lesznek az erőforrások gyűjtésében. 

Sokezres követőtáborral rendelkező edzőpárosként (Zsófi pilates oktató, Gergő pedig a súlyzós erőedzés világában mozog otthonosan) abba adnak nekünk gyakorlati betekintést, hogy miként tarthat lépést a testünk is a ránk nehezedő nyomással, és miként motiválhatjuk egymást párként a fittségre. Mottójuk: „Az én testem, az én felelősségem!”

Karen Holford

 

Karen Holford, MSc, MA az Egyesült Királyságban élő pszichológus, családterapeuta és foglalkozásterapeuta. Jelenleg egy 22 országban működő keresztény családszervezet elnöke. Tucatnyi nemzetközi bestseller szerzője. Szakmai munkája mellett saját családi életére is nagy hangsúlyt fektet. Lelkipásztor-családterapeuta férjével (Bernie) három felnőtt gyermek szülei és többszörös nagyszülők. Munkájában és családi életében is a legkiemelkedőbb személyiségvonása a kreativitása. Ha Obelix kiskorában az erőt adó varázsitalos üstbe esett bele, akkor Karen minden bizonnyal a kreativitás üstjébe. Karen online fog becsatlakozni a rendezvényre egy előadással.

A kiváló előadások mellett lesz lehetőség az előadóknak kérdéseket feltenni, illetve lesznek játékok, valamint villám-coaching is!

 

A villám-coachingon egy-egy kapcsolati kihívást nagyító alá veszünk 15 percben és megpróbálunk együtt megoldást találni rá (ha szeretnétek, máris készülhettek egy olyan kihívással, amit bemutatnátok – a részvétel önkéntes!).

A TELJES ÁRÚ RÉSZVÉTELI DÍJ 255.000 FT/PÁR

(teljes ellátással, svédasztalos étkezésekkel, wellness használattal,
csak a külön italfogyasztás és a parkolás kerül felszámolásra kicsekkoláskor).

 

Ám ezúttal is díjazzuk a gyorsaságot és hűséget, így szeptember 30-ig koránkelő kedvezménnyel 255.000 forintért regisztrálhattok.

 

Egy dolgot még tudnotok kell a jó és gyors döntéshez:

A 2023 februári wellness hétvégén résztvevő párok már előzetesen jelentkezhettek erre az októberi rendezvényre, így 18 hely már elkelt. Azóta további 6 pár jelentkezett, így a maradék 6 hely erejéig fogadunk jelentkezéseket. Ha elértük a 30 párt – mint ahogyan tavaly is tettük – kitesszük a MEGTELT táblát. Nagyon sajnáljuk, ha valaki a halogatás miatt lemarad, dehát éppen ettől VIP és ettől exkluzív ez a hétvége.

A regisztrációkat érkezési sorrendben fogadjuk

 

– first come, first served.

REGISZTRÁCIÓ

 

A regisztráció csak az előleg átutalásával együtt érvényes (mivel a szállást-ellátást és a programot külön számlázzuk, kérjük, csak az előleget utaljátok, a fennmaradó részt érkezéskor a helyszínen rendezzük). A 30.000 ft előleg átutalását a 11773353-01457137 bankszámlára (kedvezményezett: Mihalec Dóra). A közleménybe írd be a neved és a “Gyűrű-kúra VIP Wellness” rendezvénycímet!

Lemondás esetén a részvétel más párokra átruházható. Meg nem jelenés vagy lemondás esetén az előleget nem tudjuk visszafizetni.

 

Lemondás esetén a részvétel más párokra átruházható. Meg nem jelenés vagy lemondás esetén az előleget nem tudjuk visszafizetni.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Társad vezetékneve:*
Társad keresztneve:*
Postázási cím:*
Számlázási cím:
Átutaltátok a 30.000 forint előleget a 11773353-01457137 bankszámlára (kedvezményezett: Mihalec Dóra):* igen
nem
Különös igények, amelyekre figyelnünk kell (ételérzékenység, allergia, stb.):

Ha bármi kérdésed van, ne habozz felhívni bennünket:
GÁBOR: 06-30-664-3045
DÓRI: 06-30-664-3044

© All right reserved. Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. és Mihalec Dóra ev.

E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu Telefon: 06-30-664-3045
Nyilvántartási szám: 34268294 és 44540584 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT