Gyűrű-kúra

Intimitástréning - Szerelem egy szinttel mélyebben

Az Intimitástréning, amely Magyarországon kívül már bejárta Svájcot, Ausztriát, Szlovéniát, Horvátországot, Norvégiát, Dániát és az Egyesült Arab Emirátusokat,

most először online!

Ismerd meg több évtized kutatásának és terápiás megfigyeléseinek eredményeit a közös életetek egyik legfontosabb területére kedd esténként az otthonod kényelméből a kedvenc kanapédon, vacsora közben, az ágyban, vagy éppen a fürdőkádban.

reszvetel-szerelem

Mire számíthatsz, ha részt vesztek?

Ha a pároddal részt veszel a hat estés interaktív programsorozaton, a következő változásokat fogod tapasztalni:

 • Megismeritek azokat a kapcsolati jellemzőket, amelyek mentén egy a szerelmetek besorolható a felszínes, funkcionális és mély kapcsolati kategóriák valamelyikébe.
 • Szembe mertek nézni a múlt fájdalmas eseményeivel, amelyek a jelenben is hatnak az egymással való kapcsolatotokra.
 • Felismeritek a kapcsolati határvédelem jeleit és fontosságát, érzékenyebben álltok ki egymás mellett.
 • Megtanuljátok értelmezni a fókuszt egymáson tartani, ezzel védelmet nyertek a külső betolakodókkal szemben.
 • Az intim kommunikációtok új szintre lép.
 • Megcsalásbiztossá tehetitek a kapcsolatotokat akkor, mikor még eszetekbe se jutott másra nézni.
 • Képesek lesztek tudatosan megteremteni a meghittség és a bizalom légkörét.
 • Megismeritek a titkok hatását a kapcsolatra és pontosan fogjátok tudni, hogy mi fér bele a biztonságos kötődésetekbe és mi az, ami árt neki.

 

Nem nektek való, ha...

 • Megoldások helyett a kifogásokat keresitek. Sajnos az előadások meghallgatása után már nem lesz kifogásotok a fejlődés ellen, így kénytelenek lesztek új megoldásokat kipróbálni.
 • Mindig mástól várjátok a megoldást.Ezen a tréningen nektek kell felelősséget vállalni a saját fejlődésetekért és ezután már senki másra nem mutogathattok.
 • Nem szeretnétek pénzt és időt fektetni a párkapcsolatotokba.Az a helyzet, hogy áldozat nélkül nem várhattok igazi változást. Mi már nagyon sok időt és pénzt fektettünk a bemutatásra kerülő ismeretek összegyűjtésére és tudományos tesztelésére. Most az a kérdés, hogy ti hajlandók vagytok-e ennek az áldozatnak a töredékét meghozni azért, hogy ezt a tudást a ti kapcsolatotokban is működésbe hozzuk.
 • Tökéletes a kapcsolatotok és nincs szükségetek fejlődésre.Lehetséges azonban, hogy éppen azért kellene mégis részt vennetek, hogy ilyen tökéletes is maradjon. A kutatásunk világossá tette: Akik nem dolgoznak a kapcsolatukon, azok – a tökéletes kezdés ellenére is – szép lassan elindulnak a lejtőn. Olyan ez, mint az autónál a kötelező szervíz. Akkor is elvégezzük, ha nincs semmi baj, hogy hosszú távon se legyen.
 • Ha a közelmúltban éltetek át egy súlyos traumát. Ha például elveszítettetek egy közeli hozzátartozót, vagy most derült ki egy megcsalás, akkor a tréningen elhangzó információk felkavarhatnak benneteket és nem lesz lehetőségünk ezt helyben orvosolni.
madarak

Nos, akkor találkozunk?

Hogy kell a tréninget elképzelni?

A tréninget kedd esténként tartjuk zoomon. 

A zoomra egy előre elküldött link segítségével egyetlen kattintással tudtok csatlakozni (talán más ismerős a home-office és a home-schooling után). Itt mindenki lát mindenkit a képernyőn (persze, ha épp a kádból nézitek, ki is lehet kapcsolni a kamerát, akkor csak ti láttok engem, de én titeket nem). 

A kezdést 20:30-ra időzítettem, hogy addigra a gyerekeket le tudjátok fektetni, de még kellően frissek legyetek, hogy befogadhassátok a tananyagot. 

A másfél órás foglalkozások során előadás-blokkok és gyakorlatok váltják egymást. 

A gyakorlatokat négyszemközt végzitek el az előre elküldött munkafüzet segítségével. A gyakorlat eredménye természetesen csak rátok tartozik, azt nem kell senkivel megosztanotok.

Mik a tréning témái?

A témák összeválogatását sok kutatás előzte meg. 

Azokat a témákat válogattuk össze, amelyek a legmarkánsabban járulnak hozzá egy kapcsolat sikeréhez.

November 3: Három házasság – felszínes, funkcionális és mély


November 10: Ne félre, hanem helyre tegyük a múltat!


November 17: Hogyan ápoljuk a bizalom és intimitás légkörét?


November 24: A szex, mint a kapcsolat megünneplése


December 1: Hogyan jelöljük ki és őrizzük a határokat?


December 8: Az intim kommunikáció és a titkok szerepe a kapcsolatban

gabor

KI AZ ELŐADÓ?

Dr. Mihalec Gábor

Dr. Mihalec Gábor, párterapeuta, nemzetközi előadó és tréner, valamint számos párkapcsolati sikerkönyv szerzője. Évente 100-150 előadást tart itthon és világszerte (ha éppen nincs koronavírus) és párok tízezreinek segített már magasabb szintre emelni a párkapcsolatát. Munkásságáért a Kopp Máriáról és férjéről elnevezett „Kopp-Skrabski díjjal” tüntették ki, ami az egyik legmagasabb szakmai elismerésnek számít az ő szakterületén. Több mint 25 éve él boldog házasságban Dórival, két gyermekük van (Viktor és Boglárka).

Mennyire komoly ez a tréning?

A tréning tudományos módszertanát a Gyűrű-kúra már meggyőzően bizonyította. Erre a módszertanra építettük fel azt az újabb tréninget. A tréning alapjául szolgáló könyv (Megcsalás nélkül) angol kiadása (No More Games) olyan szakmai elismerést váltot ki, hogy 2018-ban egy 1.200 fős nemzetközi konferencián (EPC, Belgrád) az Európa minden országából érkező résztvevők megkapták a welcome csomag részeként. Azóta megjelent horvát nyelven, valamint folyamatban van a cseh, szlovák és román fordítás is.

0012
rawpixel-557123-unsplash

REGISZTRÁCIÓ

A regisztráció mind a 6 előadásra szól. Tehát egy részvételi díjjal ketten vehettek részt mind a 6 foglalkozáson. Mivel a zoomos előadási forma kevesebb költséggel jár, mint egy élő esemény (nincs terembérleti díj, útiköltség, nyomtatás stb.), így ez a tréningforma jóval költséghatékonyabb.

A szokásos 90.000 forint/pár részvételi díj helyett így most 50.000 forint/pár áron jelentkezhettek!

Ám, mint mindig, úgy a hűséget és a gyorsaságot ezúttal is díjazzuk! A leggyorsabbak további kedvezményeket zsebelhetnek be:

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNY

Koránkelő kedvezmény:

Ha október 20-ig regisztrálsz, akkor 50.000 forint helyett mindössze 30.000 forintért vehetsz részt pároddal a tréningen!

Ha október 27-ig regisztrálsz,

akkor még mindig kedvezményesen, 50.000 forint helyett 40.000 forintért regisztrálhatsz a pároddal az eseményen.

November 1-től a teljes ár lép életbe.

Ha sietsz és koránkelő kedvezménnyel regisztrálsz,

akkor az esténként pontosan két mozijegy és két kis popcorn ára! Mozifilm még soha akkorát nem változtatott az életed minőségén, mint amennyit ez a hat este fog!

A regisztráció csak a részvételi díj átutalásával együtt érvényes! A részvételi díjat küldd kérlek a 11773353-01457137 bankszámlára (kedvezményezett: Mihalec Dóra).

A közleménybe írd be a neved és a “Gyűrű-kúra” címet!  

Lemondás esetén a részvétel más párokra átruházható. Meg nem jelenés vagy lemondás esetén a részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni. 

© All right reserved. Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. és Mihalec Dóra ev.
E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu Telefon: 06-30-664-3045 
Nyilvántartási szám: 34268294 és 44540584   Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.     

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT