gyurukura

A Gyűrű kúra® programból könyv is született, amely minden idők egyik legnagyobb példányszámban kiadott magyar nyelvű párkapcsolati könyve.

Gyűrű-kúra:
Boldog házasságra készülők kézikönyve

A Gyűrű-kúra minden fontos ismeretet tartalmaz, amit egy sikeres házasság működtetéséhez tudni kell. Kötelező olvasmány azoknak, akik házasságra készülnek, de azok is haszonnal forgathatják, akik már több éve együtt járják az élet útjait, sőt azok is, akiknek még nincs társuk, de ha lesz, szeretnének mindent jól csinálni.

A könyv rövidített változatát 22.000 példányban adták át anyakönyvvezetők a házasságkötésre jelentkező pároknak, a bővített kiadás is már több ezer példányban fogyott el, ezzel a Gyűrű-kúra minden idők egyik legnagyobb példányszámban megjelent magyar nyelvű párkapcsolati könyve. A könyv 2014-es amerikai megjelenése óta már angol nyelvterületen is hódít. Azóta már kapható lett, szlovák és cseh nyelven is

A SZERZŐ TOVÁBBI KÖNYVEI

Házasság 2.0 A kapcsolatot cseréld, ne a társad!

Megcsalás nélkül Hűségben és elégedetten a párkapcsolatban

Ketten együtt, magabiztosan Párkapcsolat-építő kommunikáció

Az angol kiadást itt rendelheti meg

Prof. Dr. Bagdy Emőke

„Nagy örömmel üdvözlöm ezt a hiánypótló kézikönyvet. Azt tanítja, hogyan vigyázzanak párkapcsolatukra, valamint okosít, tudatosít olyan dolgokban is, amelyekre spontán nem is gondolnánk, csak akkor, amikor már konfliktusként feszíti a kapcsolatot. Különösen magával ragadó az ajánlások pozitív pszichológiai szemlélete”