Valentin-napi wellness hétvége

2022. február 11-13.

MEGTELT!

ÚJ IDŐPONT:
2022. február 18-20.
MEGTELT!
Vecsés, Stáció wellness hotel

Viharálló szerelem

A járványhelyzet megmutatta, hogy kinek mennyi tartaléka van.

Megmutatta egészségileg, anyagilag, és párkapcsolatilag is. Az összezártság pillanatok alatt rávilágított a kapcsolatok erősségeire és fejlesztésre szoruló területeire. Miközben sok pár a válás felé sodródott és minden eddiginél többen kértek párterápiás segítséget, addig mások még a megváltozott körülmények között is képesek voltak fejlődni és úgy érezték, mintha a második nászutukon vennének részt.

MI TESZI A KÜLÖNBSÉGET A KÉT CSOPORT KÖZÖTT?

Az elmúlt két év maradandó tanulságokkal ruházott fel bennünket. Minden párkapcsolat fejleszthető és ha megtanuljátok, mit tettek jól azok a párok, akik nyomás alatt is jól teljesítettek, a ti kapcsolatotok is viharállóvá válhat! Ismerjétek meg az igazi intimitás mélységeit és vértezzétek fel a kapcsolatotokat minden kihívással szemben!

Mi megmutatjuk, hogyan tegyétek!

Az előadó:

Dr. Mihalec Gábor

párterapeuta vagyok.

Több párkapcsolati sikerkönyvet írtam már, ám a legjelentősebbet a járványhelyzet szülte. A krízis közepén első kézből láthattam, milyen változásokon mennek végig a párok, amikor nyomás alá kerülnek. Annyira megindított, amit láttam, hogy eldöntöttem, minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy segítsem a párokat a kapcsolatuk megőrzésében és fejlesztésében.

 

Ezért indítottam el a Pár-percek élő facebook eseményt, amivel több mint 180 estén adtam párok tízezreinek bátorítást és gyakorlati tippeket a kapcsolatuk sikeres navigálására.

 

Ez ihlette az egyedülálló karanténkutatásomat is, amelyben 1.255 válaszadó több mint 100.000 adatából pontos képet alkothattam a viharálló szerelem építőköveiről. Az erről készült könyv a 2021-es Házasság Hete hivatalos könyve lett.

 

 

Munkámért a Férfiak Klubja „Gránit Oroszlán férfi példakép” díjjaljutalmazott közéleti kategóriában, a Délmagyarország napilappedig a 2021-es év „Aranyembörévé” választott. 

Az egész hétvégés tréningen ennek a kutatásnak az esszenciáját osztom meg veletek rengeteg gyakorlati példával. 

Mire számíthattok a hétvégén?

Ha már csak egy előadást is láttál tőlem, akkor tudhatod, hogy szenvedéllyel végzem a munkámat, és szívemet-lelkemet beleadom. Most sem lesz másként. 

Különös képességem van arra, hogy bonyolult tudományos kutatások eredményeit lefordítsam azonnal megvalósítható, mindenki számára könnyen megérthető lépésekké. Így mutatom be nektek, hogy mit tehettek a szerelmetek védelmében, hogy minden kihívással szemben felvértezhessétek a kapcsolatotokat.

 

Ám nem állunk meg a fejtágításnál.

 

A legfontosabb tanulságokat gyakorlatok segítségével azonnal át is fordítjuk a ti konkrét élethelyzetetekre és mindennapi valóságotokra!

 

Természetesen ezeket a gyakorlatokat négy szem között végzitek el és senkinek sem kell beszámolnotok az eredményről. A kapcsolatotok személyes részleteit senkivel sem kell megosztanotok, hisz férfiként magam is tudom, hogy nekünk ez mennyire nehéz, ezért másokat sem hozok ilyen helyzetbe.

 

Minderre gyönyörű környezetben kerül sor, amely hívogat a kikapcsolódásra, feltöltődésre, elmélyülésre. Az előadások mellett a közös étkezések (a Stáció konyhája híres az ínyenceket is meglepő bőséges választékáról és nemzetközi ízvilágáról), a wellnessezések (szombat délutáni szaunaszeánsz, sószoba, gőzfürdő, jacuzzi, úszómedence, konditerem) során megismerkedhettek más párokkal is, akik elkötelezettek a fejlődés mellett. Nem egy életreszóló barátság született már ezeken a hétvégéken! 

 

A hétvége legfőbb témái:

  • Mi a kapcsolati reziliencia és hogyan fejlesztehető?
  • Az érzelmi kommunikáció művészete
  • Higgadtságunk megőrzése kritikus helyzetekben
  • A stressz hatásai a szexre
  • A pénzkezelés és a kapcsolati szakítószilárdság összefüggései
  • Mutasd meg az otthonod és megmondom, milyen a kapcsolatotok!
  • Itt vagy, amikor szükségem van rád?
  • Remény-faktor, az erőforrás, amely túlmutat a láthatón

A hétvége nektek való, ha:

– Nyitottak vagytok a fejlődésre és egyre többet szeretnétek a kapcsolatotokból kihozni.

– Szerettek szórakozva tanulni és fontos számotokra, hogy hiteles és tudományosan is megbízható forrásból merítsetek.

– Nincs időtök arra, hogy sok beszédből szűrjétek le a mondanivalót, hanem szeretnétek koncentráltan a lényeget hallani.

– Szívesen találkoznátok hozzátok hasonló beállítottságú emberekkel, akik tudatosan dolgoznak a kapcsolatukon és hisznek az élethosszig fenntartható szerelemben.

– Szeretnétek a gyerekeiteknek olyan mintát továbbadni, amely az ő házasságukat is boldoggá teheti majd.

A hétvége nem nektek való, ha:

– Felelősségvállalás helyett másoktól várjátok a megoldást a kapcsolatotok kihívásaira. – Nem hisztek a tanulásban és csupán ösztönből, érzésből akarjátok működtetni a kapcsolatotokat. – Nem szerettek időt és pénzt áldozni a fejlődésre, inkább arra vártok, hogy majd az idő megoldja a dolgokat. – A közelmúltban éltetek át egy súlyos traumát (haláleset, megcsalás, stb.) és még érzelmileg nem dolgoztátok fel. Ebben az esetben inkább személyes konzultációt, terápiát javaslok.

A teljes részvételi díj 179.000 forint/pár (teljes ellátással, svédasztalos étkezésekkel, wellness használattal, parkolással, csak a külön italfogyasztás kerül felszámolásra kicsekkoláskor). 

Ám ezúttal is díjazzuk a gyorsaságot és hűséget,

így január 23-ig koránkelő kedvezménnyel 169.000 forintért regisztrálhattok. 

 

Ez a hétvége nem tömegrendezvény, hanem családias-baráti együtt-tanulás, ezért a maximális létszám 20 pár. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk. First come, first served. 

A regisztráció csak az előleg átutalásával együtt érvényes (kérjük, csak az előleget utaljátok, a fennmaradó részt érkezéskor a helyszínen rendezzük). A 30.000 ft előleg átutalását a 11773353-01457137 bankszámlára (kedvezményezett: Mihalec Dóra). A közleménybe írd be a neved és a “Gyűrű-kúra Wellness” rendezvénycímet!    

Külföldről történő utalás esetén szükség lehet az alábbi adatokra is:

IBAN: HU52 1177 3353 0145 7137 0000 0000
A BIC (SWIFT): OTPVHUHB

Lemondás esetén a részvétel más párokra átruházható. Meg nem jelenés vagy lemondás esetén az előleget nem tudjuk visszafizetni.  

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Társad vezetékneve:*
Társad keresztneve:*
Postázási cím:*
Számlázási cím:
Részvételi díj összege:* Teljes ár: 179.000 ft.
Kedvezményes ár (január 23-ig): 169.000 ft.
Átutaltátok a 30.000 forint előleget a 11773353-01457137 OTP bankszámlára (kedvezményezett: Mihalec Dóra):* igen
nem
Különös igények, amelyekre figyelnünk kell (ételérzékenység, allergia, stb.):

Ha bármi kérdésed lenne, ne habozz felhívni bennünket:

GÁBOR: 06-30-664-3045

 

DÓRI: 06-30-664-3044

Maximális biztonság, nulla kockázat!

A hétvégét a mindenkori járványügyi szabályozások teljes betartása mellett rendezzük meg. Ha befizettétek az előleget, és az a nem várt helyzet állna elő, hogy nem tarthatjuk meg az eseményt, ti semmit sem veszítetek, mert az előleget teljes egészében felhasználhatjátok bármely jövőbeni rendezvényünkün. A résztvevők egyéni felelőssége, hogy mindenki egészségesen jelenjen meg a rendezvényen.

© All right reserved. Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, ev. és Mihalec Dóra ev.
E-mail: mihalecgabor@kettenegyutt.hu Telefon: 06-30-664-3045 
Nyilvántartási szám: 34268294 és 44540584   Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61307/2013.     

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT